BAŞKAN TAVLI’DAN OFF ROAD YARIŞLARINA DAVET

SPOR 20.10.2022 - 15:37, Güncelleme: 20.10.2022 - 15:37 7695+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI’DAN OFF ROAD YARIŞLARINA DAVET

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hafta sonu Ünye’de düzenlenecek ve Karadeniz’in en kapsamlı yarışı olacak Off Road yarışlarına tüm vatandaşları davet etti.
      Ünye Belediyesi öncülüğünde, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Kaymakamlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü’nün destekleriyle bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karadeniz Off Road Kupası yarışları hafta sonu gerçekleştirilecek. Yarışlar öncesi tüm hazırlıklar tamamlanırken Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü Başkanı Alper Argan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Ziyarette organizasyonun son detayları konuşuldu.   “Heyecan Dolu Haftasonunu Birlikte Yaşayacağız” Organizasyonla ilgili bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İnşallah hep birlikte bu organizasyonun üçüncüsünü Ünye’de Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirmiş olacağız. Bundan sonra her yıl düzenlemeyi planladığımız Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu çatısı altında Karadeniz off road yarışmalarını 22-23 Ekim tarihleri arasında düzenledik. Cumartesi günü Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan açılış seremonisinin ardından Pazar günü Ünye Havaalanında saat 11.00’da yarışlarımız başlayacak. Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre haftasonu havanın da güzel olmasıyla keyifli bir yarış izleyeceğiz. Sportif faaliyetlerin içerisinde otomobil sporları da ciddi anlamda ilgi görüyor. Geçen yıl ve önceki yıl düzenlediğimiz organizasyonlarda buna şahit olduk. İnşallah bu yıl da kazasız bir şekilde organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Biz gerekli güvenlik önlemleri ve tedbirlerimizi aldık. Hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın da katılımı ile heyecan ve keyif dolu bir haftasonuna hazırız. Organizasyonda emeği geçen başta kulüp yöneticilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederken vatandaşlarımızı da saat 11.00’da başlayacak bu organizasyona katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.   
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hafta sonu Ünye’de düzenlenecek ve Karadeniz’in en kapsamlı yarışı olacak Off Road yarışlarına tüm vatandaşları davet etti.

 

 

 

Ünye Belediyesi öncülüğünde, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Kaymakamlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü’nün destekleriyle bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karadeniz Off Road Kupası yarışları hafta sonu gerçekleştirilecek. Yarışlar öncesi tüm hazırlıklar tamamlanırken Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü Başkanı Alper Argan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Ziyarette organizasyonun son detayları konuşuldu.

 

“Heyecan Dolu Haftasonunu Birlikte Yaşayacağız”

Organizasyonla ilgili bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İnşallah hep birlikte bu organizasyonun üçüncüsünü Ünye’de Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirmiş olacağız. Bundan sonra her yıl düzenlemeyi planladığımız Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu çatısı altında Karadeniz off road yarışmalarını 22-23 Ekim tarihleri arasında düzenledik. Cumartesi günü Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan açılış seremonisinin ardından Pazar günü Ünye Havaalanında saat 11.00’da yarışlarımız başlayacak. Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre haftasonu havanın da güzel olmasıyla keyifli bir yarış izleyeceğiz. Sportif faaliyetlerin içerisinde otomobil sporları da ciddi anlamda ilgi görüyor. Geçen yıl ve önceki yıl düzenlediğimiz organizasyonlarda buna şahit olduk. İnşallah bu yıl da kazasız bir şekilde organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Biz gerekli güvenlik önlemleri ve tedbirlerimizi aldık. Hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın da katılımı ile heyecan ve keyif dolu bir haftasonuna hazırız. Organizasyonda emeği geçen başta kulüp yöneticilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederken vatandaşlarımızı da saat 11.00’da başlayacak bu organizasyona katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.