BAŞKAN TAVLI, “TESİSLERİMİZ, CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ”

BÖLGE GÜNDEMİ 07.06.2022 - 23:40, Güncelleme: 07.06.2022 - 23:40 6469+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “TESİSLERİMİZ, CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Asarkaya Kent Ormanı ve Binicilik Tesisleri’nin yeni yüzünün bölge halkı tarafından çok beğenildiğini ifade ederek, “Tesislerimiz yaz mevsiminde hafta içi ve hafta sonu dolup taşıyor” dedi.
      Başkan Tavlı, “Bölgede Fark Yaratacak İki Mekânı Kentimize Kazandırdık”   Ünye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla adeta Karadeniz’de cazibe merkezi haline gelen Asarkaya Kent Ormanı ve Binicilik Tesisleri sezonun başlamasıyla yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Ünye’ye yakışan iki güzel mekânı halkın hizmetine sunduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Karadeniz’de tek olan Asarkaya Kent Ormanı’nı piknik alanları, Panorama Restoranı, müştemilatları ve otoparkı ile Ünye’mize kazandırdık. Burası hem şehir dışından gelen misafirlerimizin hem de Ünye’de yaşayan vatandaşlarımızın nefes aldığı özel bir mekân haline geldi.  Bunu sadece biz değil burayı ziyarete gelen herkes söylüyor. Boztepe’ye fark atacak güzel bir tesisi bu dönem Ünye Belediyesi olarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Asarkaya Kent Ormanı yıllardır oradaydı ancak yolu başta olmak üzere birçok eksiği vardı. Sosyal donatılarından, semaver hanesine kadar piknik alanlarında yaptığımız yenilikler ile daha fazla cazibe merkezi haline geldi. Biz orada duran değeri sizlerin de destekleriyle işleyerek gün yüzüne çıkmasını sağladık. Bugün gerçekten sadece Ünye’den değil bölgeden, hatta yurdun dört bir yanından ilgi gören bir mekân haline geldi. Aynı şekilde Binicilik Tesislerimizde yaptığımız çalışmalarla her hafta sonu yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor. Ailelerin hafta sonunu keyifle vakit geçirdiği yer olan Binicilik Tesislerimizde yaz mevsiminde hafta içi bile yer bulunamayan bir tesis oldu.” dedi.   
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Asarkaya Kent Ormanı ve Binicilik Tesisleri’nin yeni yüzünün bölge halkı tarafından çok beğenildiğini ifade ederek, “Tesislerimiz yaz mevsiminde hafta içi ve hafta sonu dolup taşıyor” dedi.

 

 

 

Başkan Tavlı, “Bölgede Fark Yaratacak İki Mekânı Kentimize Kazandırdık”

 

Ünye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla adeta Karadeniz’de cazibe merkezi haline gelen Asarkaya Kent Ormanı ve Binicilik Tesisleri sezonun başlamasıyla yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Ünye’ye yakışan iki güzel mekânı halkın hizmetine sunduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Karadeniz’de tek olan Asarkaya Kent Ormanı’nı piknik alanları, Panorama Restoranı, müştemilatları ve otoparkı ile Ünye’mize kazandırdık. Burası hem şehir dışından gelen misafirlerimizin hem de Ünye’de yaşayan vatandaşlarımızın nefes aldığı özel bir mekân haline geldi.  Bunu sadece biz değil burayı ziyarete gelen herkes söylüyor. Boztepe’ye fark atacak güzel bir tesisi bu dönem Ünye Belediyesi olarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Asarkaya Kent Ormanı yıllardır oradaydı ancak yolu başta olmak üzere birçok eksiği vardı. Sosyal donatılarından, semaver hanesine kadar piknik alanlarında yaptığımız yenilikler ile daha fazla cazibe merkezi haline geldi. Biz orada duran değeri sizlerin de destekleriyle işleyerek gün yüzüne çıkmasını sağladık. Bugün gerçekten sadece Ünye’den değil bölgeden, hatta yurdun dört bir yanından ilgi gören bir mekân haline geldi. Aynı şekilde Binicilik Tesislerimizde yaptığımız çalışmalarla her hafta sonu yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor. Ailelerin hafta sonunu keyifle vakit geçirdiği yer olan Binicilik Tesislerimizde yaz mevsiminde hafta içi bile yer bulunamayan bir tesis oldu.” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.