BAŞKAN TAVLI KARNE ALAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

YAŞAM 16.06.2023 - 15:00, Güncelleme: 17.06.2023 - 13:49 4683+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI KARNE ALAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı karne alan öğrencilerin heyecanına ortak olarak öğrencileri tebrik etti. Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılan Başkan Tavlı, öğrencilere keyifli bir tatil diledi.
        2022-2023 Eğitim Öğretim yılı son ders zili ili bugün sona erdi. Ünye’de eğitim öğretim gören 29 bin 283 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde halk oyunları gösterileri yer alırken dereceye giren öğrencilere başarı ödülleri verildi.   Ünye’de sorunsuz bir eğitim öğretim yılının geride kaldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugün ilçemizde 29 Bin 283 öğrencimiz karne heyecanı yaşadı. Biz de onları bu önemli günlerinde yalnız bırakmadık. İlçemizde eğitim öğretimin kalitesi her geçen gün yükselirken öğrencilerimizin il genelinde ve ülke genelindeki başarıları da göğsümüzü kabartıyor. Biz yerel yönetim olarak eğitim camiamızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarıya giden yolunu her daim açarak onlara imkanlarımız ölçüsünde her fırsatı sağlamaya hazırız. Öğrencilerimizin eğitimin yanı sıra katıldıkları sportif faaliyetlerinde de bu desteğimiz devam ediyor. Onların başarılı olması ilçemizin başarı çıtasını yükseltiyor. Bu vesile ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sorunsuz olarak tamamlanmasına katkı sunan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Haftasonu yapılacak olan YGS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin” dedi.   Başkan Tavlı daha sonra öğrencilere karnelerini takdim etti.  
Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı karne alan öğrencilerin heyecanına ortak olarak öğrencileri tebrik etti. Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılan Başkan Tavlı, öğrencilere keyifli bir tatil diledi.

 

 

 

 

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı son ders zili ili bugün sona erdi. Ünye’de eğitim öğretim gören 29 bin 283 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde halk oyunları gösterileri yer alırken dereceye giren öğrencilere başarı ödülleri verildi.

 

Ünye’de sorunsuz bir eğitim öğretim yılının geride kaldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugün ilçemizde 29 Bin 283 öğrencimiz karne heyecanı yaşadı. Biz de onları bu önemli günlerinde yalnız bırakmadık. İlçemizde eğitim öğretimin kalitesi her geçen gün yükselirken öğrencilerimizin il genelinde ve ülke genelindeki başarıları da göğsümüzü kabartıyor. Biz yerel yönetim olarak eğitim camiamızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin başarıya giden yolunu her daim açarak onlara imkanlarımız ölçüsünde her fırsatı sağlamaya hazırız. Öğrencilerimizin eğitimin yanı sıra katıldıkları sportif faaliyetlerinde de bu desteğimiz devam ediyor. Onların başarılı olması ilçemizin başarı çıtasını yükseltiyor. Bu vesile ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sorunsuz olarak tamamlanmasına katkı sunan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Haftasonu yapılacak olan YGS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin” dedi.

 

Başkan Tavlı daha sonra öğrencilere karnelerini takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.