BAŞKAN TAVLI GURBETTEKİ ÜNYELİLERLE BULUŞTU

BÖLGE GÜNDEMİ 17.10.2022 - 16:40, Güncelleme: 18.10.2022 - 22:18 1960+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI GURBETTEKİ ÜNYELİLERLE BULUŞTU

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı İstanbul’da yaşayan Ünyelilerle bir araya gelerek Ünye üzerine sohbet gerçekleştirdi. Başkan Tavlı, “İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle her fırsatı değerlendirerek bir araya geliyoruz. Şehrimizin gelişmesine yönelik yaptığımız sohbetler ve istişareler ile daha yaşanabilir Ünye’yi inşa ediyoruz. Son dönemde yaptığımız çalışmalar da bunu desteklemektedir” dedi.
        Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nin düzenlediği programa katıldı. Dernek lokalinde gerçekleştirilen programda Başkan Tavlı ve Başkan Argan İstanbul’da yaşayan Ünyeliler ile birlikte Ünye üzerine sohbet gerçekleştirdi.   Başkan Keskin, “Ünye’de Güzel Çalışmalar Yapılıyor” Programda konuşan İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği Başkanı Murat Keskin, “kıymetli başkanlarımıza programımıza katıldığı için teşekkür ediyoruz. İstanbul’da yaşasak da kalbimizde ünye her zaman var. Bu nedenle Ünye’ye olan sevgimiz ve hasretimizi yaz mevsiminde gelerek bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz. Ünye’de güzel çalışmalara imza atılıyor. Biz de buradan takip ediyoruz. Dernek faaliyetlerimiz olarak bir dizi çalışmalar yürütüyoruz. Önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığımız bir projemiz de İstanbul’da yaşayan Ünyeli gençlerimiz kendi memleketlerini tanımaları için gezi düzenlemek. Çünkü Ünyeli olup hala Ünye Kalesi’ni görmeyen gençlerimiz çocuklarımız var. Bu konuda Belediye Başkanımızdan da rehberlik konusunda destek bekliyoruz” dedi.   Başkan Argan, “İstanbul’da Ünyeliler Güzel Birliktelik Oluşturuyor” AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise “Gaziosmanpaşa İlçesi Ünyeli hemşerilerimizin yoğunlukta olduğu bir mekan. İstanbul’da Ünyelilerin olması bize güç veriyor. Ünyeli olmak bir sorumluluk gerektirir. Sizlerin yapmış olduğu gibi bir birine sıkı sıkıya sarılmayı ve dayanışma içinde olmayı gerektirir. Sizler bunu en güzel şekilde yapıyorsunuz. Bu birlikteliğiniz için sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.   Başkan Tavlı, “Gençlere Yönelik Projelere Her Türlü Desteğe Hazırız” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada Ünye’de güzel çalışmalara imza atıldığını ifade ederek, “son yıllarda sosyal tesislerin yenilenmesi ve ulaşımda yapılan çalışmalarla kentimiz daha güzel bir görünüme kavuştu. Bu yıl Karadeniz sahili boyunca yaptığım ziyarette Amasra’dan Hopa’ya en güzel şehrin Ünye olduğunu bizzat görme fırsatım oldu. Siz gurbette yaşayan hemşerilerimiz yaz mevsiminde tatilinizi Ünye’de geçiriyorsunuz. Biz de sosyal tesislerimizle ve projelerimiz Ünye’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz. Murat Başkanımın gençlere yönelik projesinde biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.   Programda ayrıca Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Emircan Demirci ve ekibine plaket verildi. Plaketi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı takdim etti.   Genç Başkan Emircan Demirci burada yaptığı konuşmada Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya gençlere verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı İstanbul’da yaşayan Ünyelilerle bir araya gelerek Ünye üzerine sohbet gerçekleştirdi. Başkan Tavlı, “İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle her fırsatı değerlendirerek bir araya geliyoruz. Şehrimizin gelişmesine yönelik yaptığımız sohbetler ve istişareler ile daha yaşanabilir Ünye’yi inşa ediyoruz. Son dönemde yaptığımız çalışmalar da bunu desteklemektedir” dedi.

 

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nin düzenlediği programa katıldı. Dernek lokalinde gerçekleştirilen programda Başkan Tavlı ve Başkan Argan İstanbul’da yaşayan Ünyeliler ile birlikte Ünye üzerine sohbet gerçekleştirdi.

 

Başkan Keskin, “Ünye’de Güzel Çalışmalar Yapılıyor”

Programda konuşan İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği Başkanı Murat Keskin, “kıymetli başkanlarımıza programımıza katıldığı için teşekkür ediyoruz. İstanbul’da yaşasak da kalbimizde ünye her zaman var. Bu nedenle Ünye’ye olan sevgimiz ve hasretimizi yaz mevsiminde gelerek bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz. Ünye’de güzel çalışmalara imza atılıyor. Biz de buradan takip ediyoruz. Dernek faaliyetlerimiz olarak bir dizi çalışmalar yürütüyoruz. Önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığımız bir projemiz de İstanbul’da yaşayan Ünyeli gençlerimiz kendi memleketlerini tanımaları için gezi düzenlemek. Çünkü Ünyeli olup hala Ünye Kalesi’ni görmeyen gençlerimiz çocuklarımız var. Bu konuda Belediye Başkanımızdan da rehberlik konusunda destek bekliyoruz” dedi.

 

Başkan Argan, “İstanbul’da Ünyeliler Güzel Birliktelik Oluşturuyor”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise “Gaziosmanpaşa İlçesi Ünyeli hemşerilerimizin yoğunlukta olduğu bir mekan. İstanbul’da Ünyelilerin olması bize güç veriyor. Ünyeli olmak bir sorumluluk gerektirir. Sizlerin yapmış olduğu gibi bir birine sıkı sıkıya sarılmayı ve dayanışma içinde olmayı gerektirir. Sizler bunu en güzel şekilde yapıyorsunuz. Bu birlikteliğiniz için sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Tavlı, “Gençlere Yönelik Projelere Her Türlü Desteğe Hazırız”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada Ünye’de güzel çalışmalara imza atıldığını ifade ederek, “son yıllarda sosyal tesislerin yenilenmesi ve ulaşımda yapılan çalışmalarla kentimiz daha güzel bir görünüme kavuştu. Bu yıl Karadeniz sahili boyunca yaptığım ziyarette Amasra’dan Hopa’ya en güzel şehrin Ünye olduğunu bizzat görme fırsatım oldu. Siz gurbette yaşayan hemşerilerimiz yaz mevsiminde tatilinizi Ünye’de geçiriyorsunuz. Biz de sosyal tesislerimizle ve projelerimiz Ünye’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz. Murat Başkanımın gençlere yönelik projesinde biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

 

Programda ayrıca Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Emircan Demirci ve ekibine plaket verildi. Plaketi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı takdim etti.

 

Genç Başkan Emircan Demirci burada yaptığı konuşmada Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya gençlere verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.