BAŞKAN TAVLI, “FATİH MAHALLESİ, YENİ MEYDANINA 2023’TE KAVUŞACAK”

BÖLGE GÜNDEMİ 21.12.2022 - 10:10, Güncelleme: 21.12.2022 - 23:04 686+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “FATİH MAHALLESİ, YENİ MEYDANINA 2023’TE KAVUŞACAK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kaymakam Ayhan Işık ile birlikte sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Fatih Mahallesi ile devam etti. Başkan Tavlı Fatih Mahallesi’nde ciddi yol yatırımı yapılarak ulaşımın büyük oranda çözüldüğünü belirtirken Fatih Mahallesi’ne yapılması planlanan yeni meydan projesinin de 2023 yılında tamamlanacağını kaydetti.
Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Gökkan ve daire müdürleri Ünye’nin Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunların yerinde tespiti amacıyla düzenlenen mahalle buluşmalarında yapılan hizmetler de değerlendirildi.       Kaymakam Işık, “Sorunlar Yerinde Tespit Ediliyor” Mahalle buluşmalarına önem verdiklerini belirten Kaymakam Ayhan Işık, “Burada kurumlarımızın müdürleri kendi görev alanlarıyla ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra siz mahalle sakinlerimiz olarak ihtiyaç ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla düzenlediğimiz buluşmaları bu nedenle önemsiyoruz” dedi.       Muhtar Çavuşoğlu, “Ünye Belediyemiz Mahallemizi Ciddi Hizmetlerle Buluşturdu” Fatih Mahallesi Muhtarı Avni Çavuşoğlu mahallede yapılan hizmetlere ilişkin yaptığı konuşmada, “Bizim en önemli sorunumuz ulaşımdı. Ünye Belediyemiz bu zamana kadar mahallemize 12 Km. beton yol yaptı. Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Beton yol, kalıcı olması nedeniyle önemli bir ihtiyacımızı karşıladı. Ayrıca mahallemize kazandırılan semt sahasının da hizmete girmesinde Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’nın ciddi gayretleri oldu. Bu nedenle başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.       Fatih, Meydanına 2023’te Kavuşacak Ünye’nin 85 mahallesini hizmetle buluşturmak için 7/24 gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2019 yerel seçimlerde sahalarda gezdiğimizde 85 mahallemizin 60’ında elektrik problemleri konuşuluyordu. Bugün geldiğimiz noktada 85 mahallemizin %80’inde elektrik problemleri çözüldü. Trafolar eklendi ve iletim hatları yenilenerek bu sorunlar çözüldü. İnsanların bir sorununun giderildiğinde diğer sorunuyla ilgili talepte bulunması kadar doğal bir durum yok. Ancak bugün, Allah’a şükürler olsun gayet iyi bir noktadayız. Sorunlarımız var ancak bunu çözmek için irademiz ve gayretimiz de var. Tamamladığımız çalışmalar talep edilen bir sorunun da yapılmasının önünü açıyor. Bu nedenle mahallelerimizde eksiklerimizi bir bir gidererek yeni hizmetlerin yapılması için 7/24 çalışıyoruz. Yüz ölçümü olarak en büyük mahallelerimizden olan Fatih mahallemizde beton yol konusunda ciddi yatırımlar yaptık. Bu yatırımlarla yollarımız uzun ömürlü olarak yıllarca hemşerilerimize hizmet verecek. Beldeden dönüşen mahallelerimize meydan projelerimiz devam ediyor. Tekkiraz’ın ardından Pelitliyatak Mahallemizdeki meydan çalışmalarımızı tamamlayıp Fatih Mahallemizdeki projemize başlayacağız. Allah’ın izni ile 2023 yılında Fatih, yeni meydanına kavuşacaktır” dedi.   Kaymakam Işık, Başkan Tavlı ve beraberindekiler Çınarcık Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazileri Salim Yılmaz ve Nizamettin Durmaz da ziyaret edildi.  
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kaymakam Ayhan Işık ile birlikte sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Fatih Mahallesi ile devam etti. Başkan Tavlı Fatih Mahallesi’nde ciddi yol yatırımı yapılarak ulaşımın büyük oranda çözüldüğünü belirtirken Fatih Mahallesi’ne yapılması planlanan yeni meydan projesinin de 2023 yılında tamamlanacağını kaydetti.

Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Gökkan ve daire müdürleri Ünye’nin Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunların yerinde tespiti amacıyla düzenlenen mahalle buluşmalarında yapılan hizmetler de değerlendirildi.

 

 

 

Kaymakam Işık, “Sorunlar Yerinde Tespit Ediliyor”

Mahalle buluşmalarına önem verdiklerini belirten Kaymakam Ayhan Işık, “Burada kurumlarımızın müdürleri kendi görev alanlarıyla ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra siz mahalle sakinlerimiz olarak ihtiyaç ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla düzenlediğimiz buluşmaları bu nedenle önemsiyoruz” dedi.

 

 

 

Muhtar Çavuşoğlu, “Ünye Belediyemiz Mahallemizi Ciddi Hizmetlerle Buluşturdu”

Fatih Mahallesi Muhtarı Avni Çavuşoğlu mahallede yapılan hizmetlere ilişkin yaptığı konuşmada, “Bizim en önemli sorunumuz ulaşımdı. Ünye Belediyemiz bu zamana kadar mahallemize 12 Km. beton yol yaptı. Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Beton yol, kalıcı olması nedeniyle önemli bir ihtiyacımızı karşıladı. Ayrıca mahallemize kazandırılan semt sahasının da hizmete girmesinde Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’nın ciddi gayretleri oldu. Bu nedenle başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Fatih, Meydanına 2023’te Kavuşacak

Ünye’nin 85 mahallesini hizmetle buluşturmak için 7/24 gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2019 yerel seçimlerde sahalarda gezdiğimizde 85 mahallemizin 60’ında elektrik problemleri konuşuluyordu. Bugün geldiğimiz noktada 85 mahallemizin %80’inde elektrik problemleri çözüldü. Trafolar eklendi ve iletim hatları yenilenerek bu sorunlar çözüldü. İnsanların bir sorununun giderildiğinde diğer sorunuyla ilgili talepte bulunması kadar doğal bir durum yok. Ancak bugün, Allah’a şükürler olsun gayet iyi bir noktadayız. Sorunlarımız var ancak bunu çözmek için irademiz ve gayretimiz de var. Tamamladığımız çalışmalar talep edilen bir sorunun da yapılmasının önünü açıyor. Bu nedenle mahallelerimizde eksiklerimizi bir bir gidererek yeni hizmetlerin yapılması için 7/24 çalışıyoruz. Yüz ölçümü olarak en büyük mahallelerimizden olan Fatih mahallemizde beton yol konusunda ciddi yatırımlar yaptık. Bu yatırımlarla yollarımız uzun ömürlü olarak yıllarca hemşerilerimize hizmet verecek. Beldeden dönüşen mahallelerimize meydan projelerimiz devam ediyor. Tekkiraz’ın ardından Pelitliyatak Mahallemizdeki meydan çalışmalarımızı tamamlayıp Fatih Mahallemizdeki projemize başlayacağız. Allah’ın izni ile 2023 yılında Fatih, yeni meydanına kavuşacaktır” dedi.

 

Kaymakam Işık, Başkan Tavlı ve beraberindekiler Çınarcık Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazileri Salim Yılmaz ve Nizamettin Durmaz da ziyaret edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.