BAŞKAN GÜLER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BÖLGE GÜNDEMİ 12.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 12.05.2024 - 00:05 1596+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güler, mesajında anne kelimesini ‘İçinde sevgiyi, şefkati, merhameti ve iyiliği barından en güzel kelime’ olarak nitelendirdi.
      Annelerin karşılıksız sevginin en önemli göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Güler, insanın en değerli varlığının annesi olduğunu belirtti.   Annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerekliliğine vurgu yapan Başkan Güler, mesajında şu ifadeler yer verdi:   “Toplumumuzun temelini oluşturan aileyi, fedakârlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.   Anne; içinde sevgiyi, şefkati, merhameti ve iyiliği barından en güzel kelime…   Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.   Bizler, anneliği en mukaddes ve en çok hürmete layık bir değer olarak gören inancın ve kültürün mensupları olarak, tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz.   Bizlerde bu doğrultuda yüklendiğimiz sorumlulukları ve görevleri ifa ederken, annelerimizin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız.   Bu vesileyle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum."
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güler, mesajında anne kelimesini ‘İçinde sevgiyi, şefkati, merhameti ve iyiliği barından en güzel kelime’ olarak nitelendirdi.

 

 

 

Annelerin karşılıksız sevginin en önemli göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Güler, insanın en değerli varlığının annesi olduğunu belirtti.

 

Annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerekliliğine vurgu yapan Başkan Güler, mesajında şu ifadeler yer verdi:

 

“Toplumumuzun temelini oluşturan aileyi, fedakârlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

 

Anne; içinde sevgiyi, şefkati, merhameti ve iyiliği barından en güzel kelime…

 

Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.

 

Bizler, anneliği en mukaddes ve en çok hürmete layık bir değer olarak gören inancın ve kültürün mensupları olarak, tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz.

 

Bizlerde bu doğrultuda yüklendiğimiz sorumlulukları ve görevleri ifa ederken, annelerimizin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız.

 

Bu vesileyle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.