Başkan Güler: “Türk Polis Teşkilatımızın Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

BÖLGE GÜNDEMİ 11.04.2022 - 00:12, Güncelleme: 11.04.2022 - 00:16 1365+ kez okundu.
 

Başkan Güler: “Türk Polis Teşkilatımızın Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümü kapsamında bir mesaj yayımladı.
    Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi: “Vatanın her köşesinde büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatımız, 177 yıldır vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışarak devletimizin ve milletimizin göğsünü kabartmaktadır. Aziz milletimiz ve bayrağımız için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak yüksek vazife şuuruyla ulvi görevlerini yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük emeğinin olduğunu asla unutmamalıyız. Bu vesileyle bir kez daha Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümünü kutluyor; görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum”  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümü kapsamında bir mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatanın her köşesinde büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatımız, 177 yıldır vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışarak devletimizin ve milletimizin göğsünü kabartmaktadır. Aziz milletimiz ve bayrağımız için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak yüksek vazife şuuruyla ulvi görevlerini yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük emeğinin olduğunu asla unutmamalıyız.

Bu vesileyle bir kez daha Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümünü kutluyor; görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.