BAŞKAN GÜLER: “AKKUŞ’A 60 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK”

BÖLGE GÜNDEMİ 11.05.2022 - 15:26, Güncelleme: 11.05.2022 - 15:26 2052+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER: “AKKUŞ’A 60 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK”

BAŞKAN GÜLER, AKKUŞLU MUHTARLARI AĞIRLADI
        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını ağırladı. Muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş’a 60 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, istişare toplantılarına devam ediyor. İlçelerden gelen heyetlerle toplantılar yapan Başkan Güler, talep ve önerileri dinleyerek çalışmaların planlamasını yapıyor. Başkan Güler öte yandan ‘uç beyleri ve yakın mesai arkadaşlarım’ diye adlandırdığı muhtarları da ağırlamayı sürdürüyor.       BAŞKAN GÜLER: “AKKUŞ’A 4 MİLYON YATIRIM YAPILIRKEN BİZ 60 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK”   Son olarak Akkuş ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, muhtarların ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti.   Gerçekleştirilen ziyaret ve toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş’a yapılan yatırımlarla ilgili muhtarlara bilgi veren Başkan Güler, “Akkuş ilçemize 63 km asfalt, 10 km beton yol, 10 km sıcak asfalt, 49 km yeni yol açma, 677 km stabilize yol, 1592 km reglaj, 1109 km hendek temizliği, 3 bin 834 metre yağmur suyu, 158 metreküp taş duvar çalışmasının yanı sıra OSKİ’nin de 15 milyonluk yatırımı ile Akkuş’a toplam 60 milyonluk yatırım yapıldı. Akkuş’a 4 milyon yatırım yapılırken biz 15 kat fazlası yani 60 milyon TL yatırım yaptık” dedi.       “BELEDİYE SİZİN EVİNİZ”   772 mahalle muhtarının tüm taleplerini dinlediklerini de vurgulayan Başkan Güler, “Ordu’nun 772 mahalle muhtarı var. Kurduğumuz sistemde tüm muhtarlarımızın taleplerinin hepsi yer alıyor. Bir arkadaşımız 7/24 bu çalışmaları yaparak bizlere iletiyor. Burası sizin eviniz. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Ben tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.       MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Akkuş ilçesi mahalle muhtarları da hem yaptığı çalışmalar hem de gerçekleştirilen toplantı dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.
BAŞKAN GÜLER, AKKUŞLU MUHTARLARI AĞIRLADI

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını ağırladı. Muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş’a 60 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, istişare toplantılarına devam ediyor. İlçelerden gelen heyetlerle toplantılar yapan Başkan Güler, talep ve önerileri dinleyerek çalışmaların planlamasını yapıyor. Başkan Güler öte yandan ‘uç beyleri ve yakın mesai arkadaşlarım’ diye adlandırdığı muhtarları da ağırlamayı sürdürüyor.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “AKKUŞ’A 4 MİLYON YATIRIM YAPILIRKEN BİZ 60 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK”

 

Son olarak Akkuş ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, muhtarların ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Gerçekleştirilen ziyaret ve toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş’a yapılan yatırımlarla ilgili muhtarlara bilgi veren Başkan Güler, “Akkuş ilçemize 63 km asfalt, 10 km beton yol, 10 km sıcak asfalt, 49 km yeni yol açma, 677 km stabilize yol, 1592 km reglaj, 1109 km hendek temizliği, 3 bin 834 metre yağmur suyu, 158 metreküp taş duvar çalışmasının yanı sıra OSKİ’nin de 15 milyonluk yatırımı ile Akkuş’a toplam 60 milyonluk yatırım yapıldı. Akkuş’a 4 milyon yatırım yapılırken biz 15 kat fazlası yani 60 milyon TL yatırım yaptık” dedi.

 

 

 

“BELEDİYE SİZİN EVİNİZ”

 

772 mahalle muhtarının tüm taleplerini dinlediklerini de vurgulayan Başkan Güler, “Ordu’nun 772 mahalle muhtarı var. Kurduğumuz sistemde tüm muhtarlarımızın taleplerinin hepsi yer alıyor. Bir arkadaşımız 7/24 bu çalışmaları yaparak bizlere iletiyor. Burası sizin eviniz. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Ben tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Akkuş ilçesi mahalle muhtarları da hem yaptığı çalışmalar hem de gerçekleştirilen toplantı dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.