Balıkçılardan Başkan Güler’e Teşekkür

BÖLGE GÜNDEMİ 20.03.2022 - 14:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2246+ kez okundu.
 

Balıkçılardan Başkan Güler’e Teşekkür

Derme Çatma Barınaktan Modern Yapıya Geçiyorlar
Melet Irmağı’nın Karadeniz’e döküldüğü derme çatma bir mekânda balıkçılık yapan vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla modern bir yapıya kavuşturuluyor.       Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayesinde Melet Irmağı’nda değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Yeşil alanlar, yürüyüş yolları, parklar ve rekreasyon alanları ile yeni bir destinasyon merkezine dönüşecek olan Melet’te balıkçılık yapan vatandaşlar da unutulmadı. Büyükşehir Belediyesi balıkçıları da modern şartlara uygun bir yapıyla buluşturuyor.           BÖLGE BALIKÇILARI PROJEYE BÜYÜK DESTEK VERİYOR       Büyükşehir Belediyesi çalışmalar kapsamında harabe bir alanda balıkçılık yapan vatandaşlara teknelerinin yanaşabileceği ve daha düzenli olarak kullanabilecekleri balıkçı barınağını hayata geçiriyor. Uzun yıllardır sıkıntı yaşayan bölge balıkçıları da çalışmalara büyük destek veriyor.           “TÜM BALIKÇILAR İÇİN BURASI VELİNİMET OLACAK”       Zor şartlar altında çalışan balıkçılar, yapımına devam edilen balıkçı barınağının kendileri için velinimet olduğunu söyledi.       Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Melet Irmağı balıkçıları şu şekilde konuştu:       “Her sene ırmağın ağız kısmı kapandığı için zorluk çekiyorduk, balıkçılık yapamıyorduk. Burada yapılan çalışma ile burası bize velinimet olacak. Başkanımızdan Allah razı olsun buraya sürekli geliyor, bizimle ilgileniyor. Başkanımız Hilmi Güler, balıkçı barınağından ziyade Melet Irmağı’nın da pisliğini temizledi. Biz de çalışmaları görüyoruz, yakından takip ediyoruz. Güzel bir yer olacak. Balıkçı arkadaşlarımız için burası velinimet olacak çünkü burada denize çıkmak tehlikeli, teknemiz zarar görüyor ve psikolojik olarak yoruluyoruz. Bazense hiç çıkamıyoruz. Böyle bir yerin yapılması hem biz balıkçılar için hem de memleketimiz için çok güzel bir şey. Ordu’ya böyle bir yer yaptığı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”     
Derme Çatma Barınaktan Modern Yapıya Geçiyorlar

Melet Irmağı’nın Karadeniz’e döküldüğü derme çatma bir mekânda balıkçılık yapan vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla modern bir yapıya kavuşturuluyor.

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayesinde Melet Irmağı’nda değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Yeşil alanlar, yürüyüş yolları, parklar ve rekreasyon alanları ile yeni bir destinasyon merkezine dönüşecek olan Melet’te balıkçılık yapan vatandaşlar da unutulmadı. Büyükşehir Belediyesi balıkçıları da modern şartlara uygun bir yapıyla buluşturuyor.

 

 

 

 

 

BÖLGE BALIKÇILARI PROJEYE BÜYÜK DESTEK VERİYOR

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi çalışmalar kapsamında harabe bir alanda balıkçılık yapan vatandaşlara teknelerinin yanaşabileceği ve daha düzenli olarak kullanabilecekleri balıkçı barınağını hayata geçiriyor. Uzun yıllardır sıkıntı yaşayan bölge balıkçıları da çalışmalara büyük destek veriyor.

 

 

 

 

 

“TÜM BALIKÇILAR İÇİN BURASI VELİNİMET OLACAK”

 

 

 

Zor şartlar altında çalışan balıkçılar, yapımına devam edilen balıkçı barınağının kendileri için velinimet olduğunu söyledi.

 

 

 

Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Melet Irmağı balıkçıları şu şekilde konuştu:

 

 

 

“Her sene ırmağın ağız kısmı kapandığı için zorluk çekiyorduk, balıkçılık yapamıyorduk. Burada yapılan çalışma ile burası bize velinimet olacak. Başkanımızdan Allah razı olsun buraya sürekli geliyor, bizimle ilgileniyor. Başkanımız Hilmi Güler, balıkçı barınağından ziyade Melet Irmağı’nın da pisliğini temizledi. Biz de çalışmaları görüyoruz, yakından takip ediyoruz. Güzel bir yer olacak. Balıkçı arkadaşlarımız için burası velinimet olacak çünkü burada denize çıkmak tehlikeli, teknemiz zarar görüyor ve psikolojik olarak yoruluyoruz. Bazense hiç çıkamıyoruz. Böyle bir yerin yapılması hem biz balıkçılar için hem de memleketimiz için çok güzel bir şey. Ordu’ya böyle bir yer yaptığı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.