ANADOLU YILDIZLAR LİGİNDE ORDU RÜZGARI ESİYOR

SPOR 22.06.2022 - 00:16, Güncelleme: 22.06.2022 - 00:16 12891+ kez okundu.
 

ANADOLU YILDIZLAR LİGİNDE ORDU RÜZGARI ESİYOR

Karabük İlinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Çeyrek Finallerinde Ordu Kız Voleybol Takımı grubunda 1. olarak Türkiye Yarı Finallerine Yükseldi.
    Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Çeyrek Final müsabakaları Karabük'te tamamlandı. Yeni Mahalle ve Yenişehir Merkez spor salonlarında düzenlenen ve 17 ilden 23 takımın katıldığı organizasyonda, yaklaşık 300 sporcu mücadele etti. Ordu İl Karması Kız Voleybol Takımı Grup müsabakalarında  Bartın ve Rize takımlarını 3-0 mağlup ederek grubunu lider tamamlarken, Erkek Takımı ise Trabzon, Erzurum ve Sinop’un yer aldığı gruptan 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 3. olma başarısı gösterdi. Yarı Finaller 29 Haziran 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında Uşak ve Karabük İllerinde oynanması planlanırken, grup dağılımlarına göre takımların hangi illerde mücadele edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
Karabük İlinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Çeyrek Finallerinde Ordu Kız Voleybol Takımı grubunda 1. olarak Türkiye Yarı Finallerine Yükseldi.

 

 

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Çeyrek Final müsabakaları Karabük'te tamamlandı. Yeni Mahalle ve Yenişehir Merkez spor salonlarında düzenlenen ve 17 ilden 23 takımın katıldığı organizasyonda, yaklaşık 300 sporcu mücadele etti.

Ordu İl Karması Kız Voleybol Takımı Grup müsabakalarında  Bartın ve Rize takımlarını 3-0 mağlup ederek grubunu lider tamamlarken, Erkek Takımı ise Trabzon, Erzurum ve Sinop’un yer aldığı gruptan 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 3. olma başarısı gösterdi.

Yarı Finaller 29 Haziran 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında Uşak ve Karabük İllerinde oynanması planlanırken, grup dağılımlarına göre takımların hangi illerde mücadele edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.