100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 29.10.2023 - 21:19, Güncelleme: 29.10.2023 - 21:19 946+ kez okundu.
 

100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı

Ordu Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan kutlama etkinlikleri çerçevesinde “100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
      Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan “100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü”, Vali  Muammer Erol’un da yer aldığı yoğun bir katılımla yapıldı.   Binlerce Ordulu, ellerinde Türk bayrakları ve meşale ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının ‘Cumhuriyet’ ezgileri eşliğinde, Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’dan yürüyüşe başlayarak, Süleyman Felek ve Sırrıpaşa caddelerini takiben sahil güzergahından İlkadım Anıtı önüne  kadar yürüdü.   İlkadım Anıtı önünde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından verilen konserle Ordulular Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.   Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca lazerle ışık gösterisi ve saatler 19.23’ü gösterdiğinde de Yoroz Kent Ormanı'ndan havai fişek gösterisi yapıldı.
Ordu Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan kutlama etkinlikleri çerçevesinde “100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

 

 

 

Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan “100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü”, Vali  Muammer Erol’un da yer aldığı yoğun bir katılımla yapıldı.

 

Binlerce Ordulu, ellerinde Türk bayrakları ve meşale ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının ‘Cumhuriyet’ ezgileri eşliğinde, Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’dan yürüyüşe başlayarak, Süleyman Felek ve Sırrıpaşa caddelerini takiben sahil güzergahından İlkadım Anıtı önüne 

kadar yürüdü.

 

İlkadım Anıtı önünde Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından verilen konserle Ordulular Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca lazerle ışık gösterisi ve saatler 19.23’ü gösterdiğinde de

Yoroz Kent Ormanı'ndan havai fişek gösterisi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.