Ünye'de İftar Yapacak

SİYASET 28.05.2018 - 16:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2452+ kez okundu.
 

Ünye'de İftar Yapacak

24 Haziran Seçimleri öncesi Karadeniz turuna çıkan Başbakan Binali Yıldırım Ünye’ye de gelecek.
  Seçim çalışması için Ünye’ye gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın geliş tarihi netlik kazandı. 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Ünye’de olacak olan Başbakan Yıldırım, halkla Cumhuriyet Meydanında bir araya geldikten sonra akşam Ünye’de iftar yapacak. Başbakan daha sonra Orduya geçecek. Başbakan Binali Yıldırım’ın Ordu ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Haziran’ın ikinci haftası Ordu’ya gelecek.  
24 Haziran Seçimleri öncesi Karadeniz turuna çıkan Başbakan Binali Yıldırım Ünye’ye de gelecek.

 

Seçim çalışması için Ünye’ye gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın geliş tarihi netlik kazandı.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü Ünye’de olacak olan Başbakan Yıldırım, halkla Cumhuriyet Meydanında bir araya geldikten sonra akşam Ünye’de iftar yapacak. Başbakan daha sonra Orduya geçecek.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ordu ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Haziran’ın ikinci haftası Ordu’ya gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.