Yaz Kur’an Kursu müracaatları başlıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 28.05.2018 - 16:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2686+ kez okundu.
 

Yaz Kur’an Kursu müracaatları başlıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yaz Kur'an Kursları" müracaatları 1 Haziran’da başlıyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Müftülükler kanalıyla düzenlediği "Yaz Kur'an Kursları" müracaatları 1 Haziran’da başlıyor. "Yaz Kur'an Kursları" bu yıl 25 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. Kurslarda eğitim-öğretim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için uygulama esasları hakkında din görevlilerine bilgi verildi. İki dönemden oluşan “Yaz Kur’an Kursları”nın ilk dönemi 25 Haziran’da başlayıp 20 Temmuz’da sona erecek. İkinci dönemi ise 23 Temmuz’da başlayıp 17 Ağustos’ta sona erecek. Yaz Kur’an Kursları Ünye ilçesindeki tüm camilerde ve gelen talepler üzerine Ünye Müftülüğü tarafından uygun görülen yerlerde açılacak.  
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yaz Kur'an Kursları" müracaatları 1 Haziran’da başlıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Müftülükler kanalıyla düzenlediği "Yaz Kur'an Kursları" müracaatları 1 Haziran’da başlıyor.

"Yaz Kur'an Kursları" bu yıl 25 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. Kurslarda eğitim-öğretim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için uygulama esasları hakkında din görevlilerine bilgi verildi.

İki dönemden oluşan “Yaz Kur’an Kursları”nın ilk dönemi 25 Haziran’da başlayıp 20 Temmuz’da sona erecek. İkinci dönemi ise 23 Temmuz’da başlayıp 17 Ağustos’ta sona erecek. Yaz Kur’an Kursları Ünye ilçesindeki tüm camilerde ve gelen talepler üzerine Ünye Müftülüğü tarafından uygun görülen yerlerde açılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.