YENİ YILA GÜZEL BİR ADIMA GİRİYORUZ

SİYASET 23.12.2022 - 18:00, Güncelleme: 23.12.2022 - 22:33 6982+ kez okundu.
 

YENİ YILA GÜZEL BİR ADIMA GİRİYORUZ

AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan Asgari Ücret ile İlgili Açıklamalarda Bulundu
  “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde AK Partimiz hayatın her alanında olduğu gibi ekonomide de reform niteliğindeki atılımlarını sürdürmektedir.”  2023 yılı asgari ücretinin 8.506 Lira olduğunu ve yüzde 54.66 oranında bir artış gerçekleştiğini belirten AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan yayımladığı mesajında: "İşçi ve işveren kesiminin çıkarları gözetilerek, iki tarata da mağduriyet oluşturmayacak şekilde yapılan düzenleme ile yeni yıla güzel bir adımla giriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yapılan görüşmeler sonucu açıklanan rakamla işçi kardeşlerimizin refah seviyesi günün şartlarına göre arttırılmış oldu. Verilecek desteklerle işverenlerimizin de hakları ve şartları gözetilecektir.  Önümüzdeki süreçte açıklanacak olan memur ve emekli maaşlarındaki artışlarla her kesimden halkımıza destek olacak adımların atılmasına devam edilecektir. Bir yandan da kararlılıkla sürdürülen enflasyonla mücadelemizle yine her kesimden halkımızın alım gücündeki iyileştirmelerimizi sürdürüyoruz. Çalışanıyla, işvereniyle, emeklisiyle, öğrencisiyle hep birlikte Türkiye'nin güçlü geleceğini kuran adımlarımızı sıklaştırarak atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle açıklanan yeni asgari ücret rakamlarının işçimize, işverenimize, her kesimden insanımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan Asgari Ücret ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

 

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde AK Partimiz hayatın her alanında olduğu gibi ekonomide de reform niteliğindeki atılımlarını sürdürmektedir.” 

2023 yılı asgari ücretinin 8.506 Lira olduğunu ve yüzde 54.66 oranında bir artış gerçekleştiğini belirten AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan yayımladığı mesajında: "İşçi ve işveren kesiminin çıkarları gözetilerek, iki tarata da mağduriyet oluşturmayacak şekilde yapılan düzenleme ile yeni yıla güzel bir adımla giriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yapılan görüşmeler sonucu açıklanan rakamla işçi kardeşlerimizin refah seviyesi günün şartlarına göre arttırılmış oldu. Verilecek desteklerle işverenlerimizin de hakları ve şartları gözetilecektir. 

Önümüzdeki süreçte açıklanacak olan memur ve emekli maaşlarındaki artışlarla her kesimden halkımıza destek olacak adımların atılmasına devam edilecektir. Bir yandan da kararlılıkla sürdürülen enflasyonla mücadelemizle yine her kesimden halkımızın alım gücündeki iyileştirmelerimizi sürdürüyoruz. Çalışanıyla, işvereniyle, emeklisiyle, öğrencisiyle hep birlikte Türkiye'nin güçlü geleceğini kuran adımlarımızı sıklaştırarak atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle açıklanan yeni asgari ücret rakamlarının işçimize, işverenimize, her kesimden insanımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.