VALİ SONEL, “KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIKTIR”

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2023 - 09:00, Güncelleme: 13.01.2023 - 11:08 1298+ kez okundu.
 

VALİ SONEL, “KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIKTIR”

Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Her Çarşamba günü Eski Valilik binasında düzenlenen “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Sonel, kendisine iletilen sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri dinleyerek, toplantıda hazır bulunan kurum yöneticileriyle birlikte çözüme kavuşturmak için çaba sarf etti. “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımıza, “Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diyen Vali Sonel, ”Her Çarşamba günü Eski Valilik binasında halk günleri yapmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize gıda paketi, alışveriş kartı, maddi destek, yakacak, sağlık yardımı, tedavi masrafları, eğitim ve kırtasiye yardımları konusunda gereken özeni gösteriyoruz. Bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Halk gününe katılan tüm vatandaşlarımızı Valiliğimizden mutlu göndermeye, boş göndermemeye önem veriyoruz. Devletimizin şefkatini, sıcaklığını göstermeye çalışıyoruz” dedi. “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar da, “Bizleri her hafta bağrına basan, derdimizi dinleyen, sorunlarımıza, sıkıntılarımıza çözüm bulan Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Sayın Valimizi de başımızdan eksik etmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler. “Halk Günü” toplantısına katılan 389 yöre insanımızı başta yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileler olmak üzere dinleyen Vali Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler vererek, onları da sevindirdi. Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”nde Tip 1 diyabet hastası olan bir ailenin çocuğuna glikoz ölçüm sensörü alınması talimatını verirken, kimi çocukların tablet, kimi çocukların da kışlık bot ihtiyaçlarını anında gidererek, ailelerin mutluluğuna ortak oldu. Hayır dualarını aldı.
Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.




Her Çarşamba günü Eski Valilik binasında düzenlenen “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Sonel, kendisine iletilen sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri dinleyerek, toplantıda hazır bulunan kurum yöneticileriyle birlikte çözüme kavuşturmak için çaba sarf etti.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımıza, “Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diyen Vali Sonel, ”Her Çarşamba günü Eski Valilik binasında halk günleri yapmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize gıda paketi, alışveriş kartı, maddi destek, yakacak, sağlık yardımı, tedavi masrafları, eğitim ve kırtasiye yardımları konusunda gereken özeni gösteriyoruz. Bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Halk gününe katılan tüm vatandaşlarımızı Valiliğimizden mutlu göndermeye, boş göndermemeye önem veriyoruz. Devletimizin şefkatini, sıcaklığını göstermeye çalışıyoruz” dedi.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar da, “Bizleri her hafta bağrına basan, derdimizi dinleyen, sorunlarımıza, sıkıntılarımıza çözüm bulan Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Sayın Valimizi de başımızdan eksik etmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

“Halk Günü” toplantısına katılan 389 yöre insanımızı başta yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileler olmak üzere dinleyen Vali Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler vererek, onları da sevindirdi.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”nde Tip 1 diyabet hastası olan bir ailenin çocuğuna glikoz ölçüm sensörü alınması talimatını verirken, kimi çocukların tablet, kimi çocukların da kışlık bot ihtiyaçlarını anında gidererek, ailelerin mutluluğuna ortak oldu. Hayır dualarını aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.