Ünye’de Karla Etkin Mücadele

BÖLGE GÜNDEMİ 15.03.2022 - 23:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1928+ kez okundu.
 

Ünye’de Karla Etkin Mücadele

Ünye Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda kar yağışı öncesinde gerekli tüm tedbirleri ve hazırlıkları gerçekleştiren Ünye Belediyesi ekipleri ilk günden itibaren sahada 43 iş makinesi ve 116 personel ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
    Sağlık Ekiplerine ve Yolda Kalan Vatandaşlara da Yardım Ediliyor Ünye Belediyesi aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile de ortaklaşa çalışarak karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ünye'nin sahil kesimleri de dâhil olmak üzere etkili olan kar yağışıyla birlikte kent merkezinde yer yer 30 santimetreyi geçen kar yağışı yüksek kesimlerde bazı noktalarda 1 metreye kadar ulaşmış durumda. Ünye Belediyesi ekipleri gece boyunca tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam ederken öte yandan da sağlık hizmetleri ve yolda kalan vatandaşlar da dâhil olmak üzere çok sayıda çalışmayı eş zamanlı olarak yürütüyor. Ünye Belediyesi ekipleri 112 acil servise gelen çağrılar kapsamında ulaşılması zor alanlarda vatandaşların sağlık ekiplerine erişebilmesi için gerekli desteği sürdürürken, diğer yandan yolda kalan araçlarla ilgili de çalışmalara devam ediyor. Başkan Tavlı; "Hazırlıklarımızı Günler Öncesinden Tamamladık" Meteoroloji verilerine göre bölgemizde yoğun şekilde etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte hazırlıkların günler öncesinden tamamlandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bu noktada gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Başkan Tavlı yaptığı açıklamada; "Sahada 43 iş makinesi ve 116 personel ile kar yağışının etkili olduğu ilk günden itibaren etkili bir şekilde mücadele çalışmalarına devam ediyoruz" diye konuştu. Başkan Tavlı, “Vatandaşlarımız Bizlere 24 Saat Ulaşabilirler” Bu kapsamda ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Başkan Tavlı; Vatandaşların Ünye Belediyesi'ne 7 gün 24 saat ulaşabildiklerini ve acil durumlarda ekiplerin talepler doğrultusunda o noktaya yönlendirildiğini kaydetti. Yüksek kesimler hariç kent merkezinde de çalışmalar yoğun şekilde sürdürülürken özellikle buzlanmaya karşı gece saatlerinde tuzlama çalışmaları da eş zamanlı olarak devam ediyor. Önümüzdeki hafta boyunca da yer yer devam edecek olan kar yağışı ile ilgili gerekli çalışmaların kesintisiz şekilde devam edeceğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ekiplerin 24 saat teyakkuzda bulunduğunu belirtti. Sokak Hayvanları da Unutulmuyor Karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, öte yandan sokak hayvanları da unutulmuyor. Ünye Belediyesi ekipleri kent merkezi ve yüksek kesimler dâhil birçok noktada sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını düzenli olarak kontrol ederek, gerekli tedariki sağlıyor.
Ünye Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda kar yağışı öncesinde gerekli tüm tedbirleri ve hazırlıkları gerçekleştiren Ünye Belediyesi ekipleri ilk günden itibaren sahada 43 iş makinesi ve 116 personel ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

 

Sağlık Ekiplerine ve Yolda Kalan Vatandaşlara da Yardım Ediliyor

Ünye Belediyesi aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile de ortaklaşa çalışarak karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ünye'nin sahil kesimleri de dâhil olmak üzere etkili olan kar yağışıyla birlikte kent merkezinde yer yer 30 santimetreyi geçen kar yağışı yüksek kesimlerde bazı noktalarda 1 metreye kadar ulaşmış durumda. Ünye Belediyesi ekipleri gece boyunca tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam ederken öte yandan da sağlık hizmetleri ve yolda kalan vatandaşlar da dâhil olmak üzere çok sayıda çalışmayı eş zamanlı olarak yürütüyor. Ünye Belediyesi ekipleri 112 acil servise gelen çağrılar kapsamında ulaşılması zor alanlarda vatandaşların sağlık ekiplerine erişebilmesi için gerekli desteği sürdürürken, diğer yandan yolda kalan araçlarla ilgili de çalışmalara devam ediyor.

Başkan Tavlı; "Hazırlıklarımızı Günler Öncesinden Tamamladık"

Meteoroloji verilerine göre bölgemizde yoğun şekilde etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte hazırlıkların günler öncesinden tamamlandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bu noktada gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Başkan Tavlı yaptığı açıklamada; "Sahada 43 iş makinesi ve 116 personel ile kar yağışının etkili olduğu ilk günden itibaren etkili bir şekilde mücadele çalışmalarına devam ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Tavlı, “Vatandaşlarımız Bizlere 24 Saat Ulaşabilirler”

Bu kapsamda ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Başkan Tavlı; Vatandaşların Ünye Belediyesi'ne 7 gün 24 saat ulaşabildiklerini ve acil durumlarda ekiplerin talepler doğrultusunda o noktaya yönlendirildiğini kaydetti. Yüksek kesimler hariç kent merkezinde de çalışmalar yoğun şekilde sürdürülürken özellikle buzlanmaya karşı gece saatlerinde tuzlama çalışmaları da eş zamanlı olarak devam ediyor. Önümüzdeki hafta boyunca da yer yer devam edecek olan kar yağışı ile ilgili gerekli çalışmaların kesintisiz şekilde devam edeceğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ekiplerin 24 saat teyakkuzda bulunduğunu belirtti.

Sokak Hayvanları da Unutulmuyor

Karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, öte yandan sokak hayvanları da unutulmuyor. Ünye Belediyesi ekipleri kent merkezi ve yüksek kesimler dâhil birçok noktada sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını düzenli olarak kontrol ederek, gerekli tedariki sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.