TEKNOFEST KARADENİZ’DE SPOR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

BÖLGE GÜNDEMİ 30.07.2022 - 10:50, Güncelleme: 05.08.2022 - 23:02 892+ kez okundu.
 

TEKNOFEST KARADENİZ’DE SPOR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Teknofest Karadeniz’de açılan spor standlarında 7’den 70’ Spor severlerin ilgisi yoğundu.
    TEKNOFEST Karadeniz olarak düzenlenen ve bir ayağı Ordu’da yapılan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin proje yarışmaları devam ediyor. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uzman antrenörleri tarafından hazırlanan spor standlarına büyük küçük tüm vatandaşların ilgisi yoğundu. Kano, Rafting, Dart, Floor Curling, Masa Tenisi, Badminton, Bilek Güreşi, Langırt, Futbol, Voleybol gibi spor branşlarının yanı sıra çocuklar yüz boyama, balon ring etkinliklerine yaklaşık 1000 spor sever katıldı.  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Teknofest Karadeniz’de açılan spor standlarında 7’den 70’ Spor severlerin ilgisi yoğundu.

 

 

TEKNOFEST Karadeniz olarak düzenlenen ve bir ayağı Ordu’da yapılan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin proje yarışmaları devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uzman antrenörleri tarafından hazırlanan spor standlarına büyük küçük tüm vatandaşların ilgisi yoğundu. Kano, Rafting, Dart, Floor Curling, Masa Tenisi, Badminton, Bilek Güreşi, Langırt, Futbol, Voleybol gibi spor branşlarının yanı sıra çocuklar yüz boyama, balon ring etkinliklerine yaklaşık 1000 spor sever katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.