Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da Başladı

SPOR 12.03.2022 - 23:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2290+ kez okundu.
 

Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Judo Federasyonu tarafından İlimizde düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası bugün başladı.
        Vali Tuncay Sonel, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 11-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonanın açılış programına katıldı.   Yaklaşık 2 bin sporcu, antrenör, hakem ve yöneticinin katıldığı şampiyonanın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, şampiyonaya katılan gençlere başarılar dileyerek, 2028 Olimpiyatlarında derece almalarını diledi.   3 gün boyunca Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sürecek olan Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına Orduluları davet eden Vali Tuncay Sonel, şampiyonanın Ordu’da düzenlenmesinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Türkiye Judo federasyonu Başkanı Sezer Husyuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile emeği geçenlere teşekkür etti.   Ordu’nun bir spor şehri olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katkılarıyla Ordu’nun 200 milyon TL’nin üzerinde bir spor yatırımı aldığını söyledi.   Ordu’ya 5 bin kişilik spor salonu yapılacak   Konuşmasının devamında Ordu’ya 5 bin kişilik yeni spor salonu yapılacağını ifade eden Vali Tuncay Sonel, “Recep Kara Spor Salonumuzun kapasitesi 1700 kişi civarında. Biz Sayın Bakanımızla görüştük ve şehrimize 5 bin kişilik spor salonu yapılacak. Onun müjdesini vereyim. Bu manada hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem Gençlik ve Spor Bakanımıza, emeği geçenlere, Ordu’muzun değerlerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra 5 bin kişilik spor salonumuzun inşaatına başlarız, ileride salonumuz biter ve şimdi olduğu gibi ulusal müsabakaların yanında, uluslararası şampiyonaları da Ordu’muzda görürüz” diye konuştu.   “Gençlerimiz spora yönelsin”   Vali Tuncay Sonel, gençlere spora yönelmeleri konusunda çağrıda bulunarak, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan yeni Ordu Stadyumunun içerisinde Spor Lisesinin açıldığını ve sonbaharda yapılacak olan sınavla öğrenci alımına başlanacağının altını çizdi.   Vali Sonel sözlerini şöyle tamamladı: “Biz istiyoruz ki Karadeniz’den, ülkemizin her köşesinden çocuklarımız, gençlerimiz çıksın sporla, sanatla uğraşsınlar ve dünya şampiyonları çıksın, olimpiyat şampiyonları çıksın. Ben inanıyorum ki şu an burada yarışan gençlerimiz arasından olimpiyat şampiyonları çıkacak.”   Vali Tuncay Sonel, şampiyonaya katılan sporcularla bir süre sohbet ederek, başarılar diledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Judo Federasyonu tarafından İlimizde düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası bugün başladı.

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 11-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonanın açılış programına katıldı.

 

Yaklaşık 2 bin sporcu, antrenör, hakem ve yöneticinin katıldığı şampiyonanın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, şampiyonaya katılan gençlere başarılar dileyerek, 2028 Olimpiyatlarında derece almalarını diledi.

 

3 gün boyunca Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sürecek olan Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonasına Orduluları davet eden Vali Tuncay Sonel, şampiyonanın Ordu’da düzenlenmesinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Türkiye Judo federasyonu Başkanı Sezer Husyuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Ordu’nun bir spor şehri olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katkılarıyla Ordu’nun 200 milyon TL’nin üzerinde bir spor yatırımı aldığını söyledi.

 

Ordu’ya 5 bin kişilik spor salonu yapılacak

 

Konuşmasının devamında Ordu’ya 5 bin kişilik yeni spor salonu yapılacağını ifade eden Vali Tuncay Sonel, “Recep Kara Spor Salonumuzun kapasitesi 1700 kişi civarında. Biz Sayın Bakanımızla görüştük ve şehrimize 5 bin kişilik spor salonu yapılacak. Onun müjdesini vereyim. Bu manada hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem Gençlik ve Spor Bakanımıza, emeği geçenlere, Ordu’muzun değerlerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra 5 bin kişilik spor salonumuzun inşaatına başlarız, ileride salonumuz biter ve şimdi olduğu gibi ulusal müsabakaların yanında, uluslararası şampiyonaları da Ordu’muzda görürüz” diye konuştu.

 

“Gençlerimiz spora yönelsin”

 

Vali Tuncay Sonel, gençlere spora yönelmeleri konusunda çağrıda bulunarak, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan yeni Ordu Stadyumunun içerisinde Spor Lisesinin açıldığını ve sonbaharda yapılacak olan sınavla öğrenci alımına başlanacağının altını çizdi.

 

Vali Sonel sözlerini şöyle tamamladı: “Biz istiyoruz ki Karadeniz’den, ülkemizin her köşesinden çocuklarımız, gençlerimiz çıksın sporla, sanatla uğraşsınlar ve dünya şampiyonları çıksın, olimpiyat şampiyonları çıksın. Ben inanıyorum ki şu an burada yarışan gençlerimiz arasından olimpiyat şampiyonları çıkacak.”

 

Vali Tuncay Sonel, şampiyonaya katılan sporcularla bir süre sohbet ederek, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.