ŞANLITÜRK: YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

SİYASET 16.06.2022 - 00:28, Güncelleme: 16.06.2022 - 00:28 15528+ kez okundu.
 

ŞANLITÜRK: YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, teşkilatlarının sahada yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını söyledi.
MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Altınordu ilçe başkanı Dinçer Kurucu, il sekreteri Mehmet Özçelik, il muhasibi Cem Muhammet Poyraz ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, haftalık olağan İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Ordu gündeminin ele alındığı toplantıda Başkan Şanlıtürk, alınan kararların camiaya hayırlara vesile olmasını diledi. Ordu ili genelindeki çalışmaları da yakından takip ettiğini belirten Başkan Şanlıtürk, “2020 yılının Ağustos ayında göreve geldiğimizden buyana çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları kapsamında Genel Merkezimizin, Milletvekillerimizin, MYK üyelerimizin katılımlarıyla birlikte il teşkilatımız olarak programlarımızı yapacağız. İl teşkilatı olarak biz bütün ilçelerimizi düğün, cenaze, çeşitli etkinler kapsamında ziyaret etmeye devam ediyoruz” dedi. “YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”        Yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ettiklerine dikkat çeken Başkan Şanlıtürk; “2023 Haziran’da yapılacak bir seçim var ve yaklaşık bir yıl gibi bir zaman kaldı. Bu zamanı iyi değerlendirmek adına biz göreve geldiğimiz günden beri hiç boşluk bırakmadan sanki yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. “TEŞKİLATLARIMIZ SAHADA SIKI ÇALIŞIYOR”        Ordu ili genelinin sorunları ve bu sorunların da çözümü için olağan bir gayret harcıyoruz. Teşkilatımız sürekli sahadalar ve sıkı çalışıyorlar. Sadece il teşkilatı olarak biz değil, ilçe teşkilatlarımız da tüm hemşerilerimizle iç içe onların sorunlarını dertlerini dinleme anlamında konuşmalarımız bundan sonrada devam ediyorlar. İlçelerimizi tek tek geziyoruz. Biz hizmet alalımda, hizmet gelsin de bizim adımızın il veya ilçe olmuş önemli değil. Biz genel manada devlet yatırımlarına bakıyoruz” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, teşkilatlarının sahada yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını söyledi.


MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Altınordu ilçe başkanı Dinçer Kurucu, il sekreteri Mehmet Özçelik, il muhasibi Cem Muhammet Poyraz ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, haftalık olağan İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Ordu gündeminin ele alındığı toplantıda Başkan Şanlıtürk, alınan kararların camiaya hayırlara vesile olmasını diledi.
Ordu ili genelindeki çalışmaları da yakından takip ettiğini belirten Başkan Şanlıtürk, “2020 yılının Ağustos ayında göreve geldiğimizden buyana çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları kapsamında Genel Merkezimizin, Milletvekillerimizin, MYK üyelerimizin katılımlarıyla birlikte il teşkilatımız olarak programlarımızı yapacağız. İl teşkilatı olarak biz bütün ilçelerimizi düğün, cenaze, çeşitli etkinler kapsamında ziyaret etmeye devam ediyoruz” dedi.
YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”
       Yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ettiklerine dikkat çeken Başkan Şanlıtürk; “2023 Haziran’da yapılacak bir seçim var ve yaklaşık bir yıl gibi bir zaman kaldı. Bu zamanı iyi değerlendirmek adına biz göreve geldiğimiz günden beri hiç boşluk bırakmadan sanki yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz.
“TEŞKİLATLARIMIZ SAHADA SIKI ÇALIŞIYOR”
       Ordu ili genelinin sorunları ve bu sorunların da çözümü için olağan bir gayret harcıyoruz. Teşkilatımız sürekli sahadalar ve sıkı çalışıyorlar. Sadece il teşkilatı olarak biz değil, ilçe teşkilatlarımız da tüm hemşerilerimizle iç içe onların sorunlarını dertlerini dinleme anlamında konuşmalarımız bundan sonrada devam ediyorlar.
İlçelerimizi tek tek geziyoruz. Biz hizmet alalımda, hizmet gelsin de bizim adımızın il veya ilçe olmuş önemli değil. Biz genel manada devlet yatırımlarına bakıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.