Ramazan’da Da Büyükşehir Yanlarında Olacak

YAŞAM 31.03.2022 - 00:31, Güncelleme: 31.03.2022 - 00:31 7252+ kez okundu.
 

Ramazan’da Da Büyükşehir Yanlarında Olacak

İhtiyaç sahibi vatandaşlardan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da da vatandaşların yanında olacak.
    Sosyal belediyecilikte yardım ağına her gün bir yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi kesintisiz hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor. Gıdadan sıcak yemeğe, kıyafetten temizlik ürünlerine kadar birçok ihtiyacın giderildiği yardımlarla vatandaşların hayat standartları yükseltiliyor.       Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarını daha da artıran Büyükşehir Belediyesi hem ihtiyaç sahiplerini hem de iftar saatinde yolda bulunan vatandaşları mağdur etmeyecek. Bu Ramazan’da da vatandaşlar iftarlarını Büyükşehir Belediyesinin ikramları ile açacak.       İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN SOFRALARI BOŞ KALMAYACAK       19 ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşa her gün düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince de iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşların sofraları Ramazan ayında da boş kalmayacak.       BÜYÜK TAKTİR TOPLAMIŞTI, BU SENE DE UYGULANACAK       İhtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra iftar saatinde yolda olanları da unutmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi onlara sıcak yemek imkânı sunacak.       Geçtiğimiz Ramazan ayında da yapılarak vatandaşlardan tam not alan iftar saatinde yolda kalanlara sıcak yemek uygulaması bu sene de gerçekleştirilecek. Bu kapsamda şehrin giriş ve çıkışlarına konuşlandırılacak mobil mutfak tırı ve stantlar ile iftar saatinde evlerine gitmek üzere olan ancak yetişemeyecek durumda ve işleri gereği yolda bulunan vatandaşlara sıcak yemek ikram edilecek.          
İhtiyaç sahibi vatandaşlardan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da da vatandaşların yanında olacak.

 

 

Sosyal belediyecilikte yardım ağına her gün bir yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi kesintisiz hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor. Gıdadan sıcak yemeğe, kıyafetten temizlik ürünlerine kadar birçok ihtiyacın giderildiği yardımlarla vatandaşların hayat standartları yükseltiliyor.

 

 

 

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarını daha da artıran Büyükşehir Belediyesi hem ihtiyaç sahiplerini hem de iftar saatinde yolda bulunan vatandaşları mağdur etmeyecek. Bu Ramazan’da da vatandaşlar iftarlarını Büyükşehir Belediyesinin ikramları ile açacak.

 

 

 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN SOFRALARI BOŞ KALMAYACAK

 

 

 

19 ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşa her gün düzenli olarak sıcak yemek hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince de iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşların sofraları Ramazan ayında da boş kalmayacak.

 

 

 

BÜYÜK TAKTİR TOPLAMIŞTI, BU SENE DE UYGULANACAK

 

 

 

İhtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra iftar saatinde yolda olanları da unutmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi onlara sıcak yemek imkânı sunacak.

 

 

 

Geçtiğimiz Ramazan ayında da yapılarak vatandaşlardan tam not alan iftar saatinde yolda kalanlara sıcak yemek uygulaması bu sene de gerçekleştirilecek. Bu kapsamda şehrin giriş ve çıkışlarına konuşlandırılacak mobil mutfak tırı ve stantlar ile iftar saatinde evlerine gitmek üzere olan ancak yetişemeyecek durumda ve işleri gereği yolda bulunan vatandaşlara sıcak yemek ikram edilecek.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.