ÖĞRENCİLER YAZI ÖĞRENEREK GEÇİRECEK

BÖLGE GÜNDEMİ 21.06.2022 - 00:29, Güncelleme: 21.06.2022 - 00:29 10605+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER YAZI ÖĞRENEREK GEÇİRECEK

YAZ ETKİNLİKLERİ GERİ DÖNDÜ
        BİLGİ EVLERİ YAZ ETKİNLİKLERİ, İKİ YILLIK ARANIN ARDINDAN YENİDEN BAŞLIYOR   Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evlerinde pandemi nedeniyle iki yıldır yapılmayan yaz etkinlikleri yeniden başlıyor. Taş ahşap boyamadan matematik problemi oluşturma kulübüne, Kur’an-ı Kerim eğitiminden el sanatlarına kadar birçok eğitimin yer alacağı kurslar 27 Haziran Pazartesi start alacak.       Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri eğitimlerine devam ediyor. Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. Bilgi Evleri tarafından pandemi dolayısıyla son iki yıldır yapılmayan yaz etkinlikleri bu yıl yeniden düzenlenecek.       ÇOCUKLAR HER ALANDA BİLGİ VE BECERİ KAZANACAK   Öğrencilerin bolca eğlenmeleri için Bilgi Evleri tarafından hazırlanan etkinliklerde, pandeminin oluşturduğu stresi azaltmaya, bolca güzel etkili vakit geçirmelerini sağlamaya ve bunu yaparken de kendilerini yeni yolculuklara hazırlamaya öncülük edilecek. Bilgi Evlerinin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yer alan güvenli ortamlarında; öğrencilerin pratik deneyim kazanmaları, becerilerini geliştirmeleri, farklı insan gruplarıyla nasıl etkileşim kurmaları gerektikleri ve uzun bir maratonun ardından ders yoğunluğuna ara vererek kendi özgüvenlerini geliştirici kulüp faaliyetleri yürütülecek.       ETKİNLİKLERDE YOK YOK   Yaz etkinlikleri kapsamında Orff Kulübü, Dıy Project Kulübü, El Sanatları Kulübü, Mutfak Atölyesi Kulübü, Sihirli Parmaklar Kulübü, Voleybol Kulübü, Sokak Oyunları Kulübü, Bildim Buldum Kulübü, Fen Kulübü, Annelerle İngilizce Kulübü, Drama, Kur’an-ı Kerim Kursu, İşaret Dili Kursu, Taş Ahşap Boyama Kulübü, Quilling Kulübü, Origami Kulübü, Büyüleyici Canlılar Kulübü, Matematik Problemi Oluşturma Kulübü, Mimari Eserler Belgesel Kulübü gibi birçok kulüpte çocuklara eğitimler verilecek.       27 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR   5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabileceği etkinlikler 27 Haziran Pazartesi başlayacak. Başvurular bizzat Bilgi Evlerine yapılacak. Başvuru adres ve iletişim bilgileri şu şekilde: Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi Adres: Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:74 Telefon: 0452 222 00 92   Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evi Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Plevne Caddesi No:23 Telefon: 0452 400 22 00   Ünye Yunus Emre Bilgi Evi Adres: Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Cad. 1 Sok No:12 Telefon: 0452 333 66 60    
YAZ ETKİNLİKLERİ GERİ DÖNDÜ

 

 

 

 

BİLGİ EVLERİ YAZ ETKİNLİKLERİ, İKİ YILLIK ARANIN ARDINDAN YENİDEN BAŞLIYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evlerinde pandemi nedeniyle iki yıldır yapılmayan yaz etkinlikleri yeniden başlıyor. Taş ahşap boyamadan matematik problemi oluşturma kulübüne, Kur’an-ı Kerim eğitiminden el sanatlarına kadar birçok eğitimin yer alacağı kurslar 27 Haziran Pazartesi start alacak.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri eğitimlerine devam ediyor. Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. Bilgi Evleri tarafından pandemi dolayısıyla son iki yıldır yapılmayan yaz etkinlikleri bu yıl yeniden düzenlenecek.

 

 

 

ÇOCUKLAR HER ALANDA BİLGİ VE BECERİ KAZANACAK

 

Öğrencilerin bolca eğlenmeleri için Bilgi Evleri tarafından hazırlanan etkinliklerde, pandeminin oluşturduğu stresi azaltmaya, bolca güzel etkili vakit geçirmelerini sağlamaya ve bunu yaparken de kendilerini yeni yolculuklara hazırlamaya öncülük edilecek. Bilgi Evlerinin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yer alan güvenli ortamlarında; öğrencilerin pratik deneyim kazanmaları, becerilerini geliştirmeleri, farklı insan gruplarıyla nasıl etkileşim kurmaları gerektikleri ve uzun bir maratonun ardından ders yoğunluğuna ara vererek kendi özgüvenlerini geliştirici kulüp faaliyetleri yürütülecek.

 

 

 

ETKİNLİKLERDE YOK YOK

 

Yaz etkinlikleri kapsamında Orff Kulübü, Dıy Project Kulübü, El Sanatları Kulübü, Mutfak Atölyesi Kulübü, Sihirli Parmaklar Kulübü, Voleybol Kulübü, Sokak Oyunları Kulübü, Bildim Buldum Kulübü, Fen Kulübü, Annelerle İngilizce Kulübü, Drama, Kur’an-ı Kerim Kursu, İşaret Dili Kursu, Taş Ahşap Boyama Kulübü, Quilling Kulübü, Origami Kulübü, Büyüleyici Canlılar Kulübü, Matematik Problemi Oluşturma Kulübü, Mimari Eserler Belgesel Kulübü gibi birçok kulüpte çocuklara eğitimler verilecek.

 

 

 

27 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

 

5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabileceği etkinlikler 27 Haziran Pazartesi başlayacak. Başvurular bizzat Bilgi Evlerine yapılacak. Başvuru adres ve iletişim bilgileri şu şekilde:

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi

Adres: Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:74

Telefon: 0452 222 00 92

 

Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evi

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Plevne Caddesi No:23

Telefon: 0452 400 22 00

 

Ünye Yunus Emre Bilgi Evi

Adres: Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Cad. 1 Sok No:12

Telefon: 0452 333 66 60

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.