Murat Kaçak: Türk itfaiyesinin dünyaya örnek olmasından gurur duyuyoruz

BÖLGE GÜNDEMİ 09.01.2023 - 13:20, Güncelleme: 09.01.2023 - 13:41 1434+ kez okundu.
 

Murat Kaçak: Türk itfaiyesinin dünyaya örnek olmasından gurur duyuyoruz

Fatsa İtfaiye Gurup Amirliği’nde görevli itfaiyecilerle bir araya gelen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, vatandaşların can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin canları pahasına mücadele eden itfaiye erlerine teşekkür etti.
MHP Fatsa ilçe Başkanı Murat Kaçak, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fatsa İtfaiye Gurup Amirliği’nde görevli itfaiye personelinin daveti üzerine itfaiyecilerle bir araya geldi. İtfaiye personelinin cansiperane bir şekilde görevleri başında olduğunu ifade eden Murat Kaçak, Türk itfaiyesinin dünyaya örnek bir disiplin ve fedakarlıkla görevini yürüttüğünü ve bundan gurur duyduklarını söyledi. İtfaiye erlerine görevlerinde başarılar dileyen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, şunları söyledi: “Bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Yerleşkesinde görev yapan İtfaiye eri, emektarları, kıymetli dostlarımızın davetine icabet ettik. Güzel sohbetleri ve samimiyetleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Vatandaşların can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin canları pahasına mücadele eden itfaiye teşkilatımıza gösterdikleri kahramanca mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. MHP Fatsa ilçe teşkilatı olarak her zaman itfaiye teşkilatımızın yanındayız. Mevlam hepsinden razı olsun, var olsunlar. Türk itfaiyesinin dünyaya örnek bir disiplin ve fedakarlıkla görevini yürüttüğünü görüyor, bundan gurur duyuyoruz.” Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.   
Fatsa İtfaiye Gurup Amirliği’nde görevli itfaiyecilerle bir araya gelen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, vatandaşların can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin canları pahasına mücadele eden itfaiye erlerine teşekkür etti.

MHP Fatsa ilçe Başkanı Murat Kaçak, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fatsa İtfaiye Gurup Amirliği’nde görevli itfaiye personelinin daveti üzerine itfaiyecilerle bir araya geldi.

İtfaiye personelinin cansiperane bir şekilde görevleri başında olduğunu ifade eden Murat Kaçak, Türk itfaiyesinin dünyaya örnek bir disiplin ve fedakarlıkla görevini yürüttüğünü ve bundan gurur duyduklarını söyledi.

İtfaiye erlerine görevlerinde başarılar dileyen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, şunları söyledi:

“Bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Yerleşkesinde görev yapan İtfaiye eri, emektarları, kıymetli dostlarımızın davetine icabet ettik. Güzel sohbetleri ve samimiyetleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Vatandaşların can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin canları pahasına mücadele eden itfaiye teşkilatımıza gösterdikleri kahramanca mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. MHP Fatsa ilçe teşkilatı olarak her zaman itfaiye teşkilatımızın yanındayız. Mevlam hepsinden razı olsun, var olsunlar. Türk itfaiyesinin dünyaya örnek bir disiplin ve fedakarlıkla görevini yürüttüğünü görüyor, bundan gurur duyuyoruz.”

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.