MHP LİDERİ BAHÇELİ İLE GÖRÜŞEN MURAT KAÇAK “YEREL SEÇİMLER İÇİN TALİMATLARINI ALDIM GELİYORUM” DEDİ

SİYASET 19.06.2023 - 16:40, Güncelleme: 21.06.2023 - 15:31 4499+ kez okundu.
 

MHP LİDERİ BAHÇELİ İLE GÖRÜŞEN MURAT KAÇAK “YEREL SEÇİMLER İÇİN TALİMATLARINI ALDIM GELİYORUM” DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Kaçak ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Liderimden enerjimi depoladım, emir ve talimatlarını aldım geliyorum” dedi.
Genel seçimler sonrası bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Kaçak, Devlet Bahçeli’nin elini öperek, hayır dualarını aldı, Fatsalıların selamlarını iletti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, genel seçimlerde Ordu’da alınan neticeden dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ordulu hemşerilerimi ayrı ayrı tebrik ediyor, selamlarımı iletiyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Konuşmasının satır aralarında partinin kendi ismi ve logosu ile yerel seçimlere gireceğinin sinyallerini veren Lider Devlet Bahçeli, hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlayın talimatını verdi. Gelecek sene yapılacak olan yerel seçimlerin oldukça önemli olduğunu da vurgulayan Bahçeli sizlere güveniyor ve Ordu genelinde en iyi sonucu alacağınıza inanıyorum dedi. Lider Devlet Bahçeli’yi çok sevmesi ile bilinen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yaptığı görüşmenin ardından, Liderimden enerjimi depoladım, emir ve talimatlarını aldım geliyorum açıklamasını yaptı. İvedilikle Fatsa’da yerel seçimler için çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan Kaçak, Liderimizin sözünü yere düşürmemek için gecemizi gündüzümüze katarak, ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Kaçak ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Liderimden enerjimi depoladım, emir ve talimatlarını aldım geliyorum” dedi.

Genel seçimler sonrası bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Kaçak, Devlet Bahçeli’nin elini öperek, hayır dualarını aldı, Fatsalıların selamlarını iletti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, genel seçimlerde Ordu’da alınan neticeden dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ordulu hemşerilerimi ayrı ayrı tebrik ediyor, selamlarımı iletiyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmasının satır aralarında partinin kendi ismi ve logosu ile yerel seçimlere gireceğinin sinyallerini veren Lider Devlet Bahçeli, hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlayın talimatını verdi. Gelecek sene yapılacak olan yerel seçimlerin oldukça önemli olduğunu da vurgulayan Bahçeli sizlere güveniyor ve Ordu genelinde en iyi sonucu alacağınıza inanıyorum dedi.

Lider Devlet Bahçeli’yi çok sevmesi ile bilinen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yaptığı görüşmenin ardından, Liderimden enerjimi depoladım, emir ve talimatlarını aldım geliyorum açıklamasını yaptı.

İvedilikle Fatsa’da yerel seçimler için çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan Kaçak, Liderimizin sözünü yere düşürmemek için gecemizi gündüzümüze katarak, ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.