MELİHAT GÜLSES MEST ETTİ

SANAT 26.12.2022 - 09:45, Güncelleme: 30.12.2022 - 01:36 5300+ kez okundu.
 

MELİHAT GÜLSES MEST ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri Aralık Ayı Programı kapsamında Türk Müziği Sanatçısı Melihat Gülses’i düzenlendiği konseri ile Ordulularla buluşturdu. Türk Müziğinin bir birinden güzel eserlerinin seslendirildiği konserde sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı.
      Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Aralık Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, konferanslardan film gösterimlerine kadar birçok etkinlikle Ordululara dolu dolu bir aralık ayı yaşatmayı sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi sanatçı Melihat Gülses’i Ordulularla buluşturdu.       BİR BİRİNDEN GÜZEL ESERLER SESLENDİRİLDİ   Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gerçekleşen konserde Gülses, kendi eserlerinin yanı sıra kültür, müzik ve toplum tarihinde iz bırakan bestecilerin eserlerini seslendirdi. Konserde ayrıca orkestradan isimlerde şarkılar söyledi. Melihat Gülses’in muhteşem yorumu ile birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği konser vatandaşlardan da tam not aldı.       BAŞKAN GÜLER VE KATILIMCILAR ESERLERE EŞLİK ETTİ   Konseri vatandaşlarla birlikte takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve katılımcılar Melihat Gülses’in seslendirdiği eserlere eşlik etti. Son eserin seslendirilmesinin ardından tüm salon Gülses’i ayakta alkışladı.       BAŞKAN GÜLER: “AMACIMIZ SEVGİYİ BÜYÜTMEK”   Konser sonrası Melihat Gülses’e çiçek takdiminde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çok güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek “Türk Sanat Müziğinin en önemli seslerinden bir tanesini Ordu’muzda ağırladık. Benim amacım sevgiyi büyütmekti ve sevgi bu akşam zirve noktaya ulaştı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri Aralık Ayı Programı kapsamında Türk Müziği Sanatçısı Melihat Gülses’i düzenlendiği konseri ile Ordulularla buluşturdu. Türk Müziğinin bir birinden güzel eserlerinin seslendirildiği konserde sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Aralık Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, konferanslardan film gösterimlerine kadar birçok etkinlikle Ordululara dolu dolu bir aralık ayı yaşatmayı sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi sanatçı Melihat Gülses’i Ordulularla buluşturdu.

 

 

 

BİR BİRİNDEN GÜZEL ESERLER SESLENDİRİLDİ

 

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gerçekleşen konserde Gülses, kendi eserlerinin yanı sıra kültür, müzik ve toplum tarihinde iz bırakan bestecilerin eserlerini seslendirdi. Konserde ayrıca orkestradan isimlerde şarkılar söyledi. Melihat Gülses’in muhteşem yorumu ile birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği konser vatandaşlardan da tam not aldı.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER VE KATILIMCILAR ESERLERE EŞLİK ETTİ

 

Konseri vatandaşlarla birlikte takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve katılımcılar Melihat Gülses’in seslendirdiği eserlere eşlik etti. Son eserin seslendirilmesinin ardından tüm salon Gülses’i ayakta alkışladı.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “AMACIMIZ SEVGİYİ BÜYÜTMEK”

 

Konser sonrası Melihat Gülses’e çiçek takdiminde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çok güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek “Türk Sanat Müziğinin en önemli seslerinden bir tanesini Ordu’muzda ağırladık. Benim amacım sevgiyi büyütmekti ve sevgi bu akşam zirve noktaya ulaştı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.