YURDUMUN KÖY OKULLARINA İYLİK DÜŞTÜ

YAŞAM 21.12.2022 - 15:00, Güncelleme: 21.12.2022 - 23:22 7661+ kez okundu.
 

YURDUMUN KÖY OKULLARINA İYLİK DÜŞTÜ

“Lösemi ve kanser tedavi edilebildiği gibi önlenebilen de bir hastalıktır” diyen LÖSEV topluma örnek çalışmalarıyla elini taşın altına koymaya devam ediyor. LÖSEV Seferihisar Doğal Yaşam Çiftliği’nde doğal tarım yöntemleriyle yetiştirilen, tarım ilaçsız ve parafinsiz mandalinalar Lösemili Çocuklar gibi köy okullarına da götürülerek bütün çocuklara vitamin oluyor.
      Çığ gibi artan lösemi ve kanser hastalıklarının nedenlerinden birisi de kanserojen dolu sağlıksız beslenme. Çocukların tükettiği gıdalardaki tarım ilacı kalıntıları, rengini sarartma ve kızartmada kullanılan zehirli etilen gazı, üzerine sürülen parafin ve raf ömrünün uzaması için kullanılan diğer kimyasallar sağlığı tehdit ederek kansere yol açıyor. Kansersiz bir gelecek için katkısız, doğal ve sağlıklı gıdalara erişim oldukça önem arz ediyor. LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı da Lösemili Çocuklara sunduğu ücretsiz tedavi, nakdi, ayni ve sosyal yardımlarla onlara hayat verirken lösemi ve kanserin önüne geçmek için de doğal gıda üretiyor. Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkân markası ile satışa sunulan doğal sağlıklı gıdaları bir diğer yandan da ihtiyaç sahibi hanelere ücretsiz ulaştırarak ne kanserin ne de yoksulluğun kader olmadığını kanıtlıyor.   Lösemili Çocuklara Vitamin Oluyor Bu ürünlerden biri de vitamin deposu satsuma mandalinalar. İzmir Seferihisar LÖSEV Çiftliği’nde yetiştirilen tarım ilacı kalıntısı, parafin ve zehirli gaz içermeyen, doğal tarım yöntemleri kullanılarak üretilen LÖSEV Satsuma Mandalinaları LÖSEV’li aile ve gönüllülerin desteği ile dalından toplanıp, file ve kutulara özenle yerleştiriliyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana, Antalya, Kayseri ve Samsun LSV Dükkanlarda ve www.lsvdukkan.com web sitesi üzerinden satılan ve geliri Lösemili Çocuklar yararına kullanılan mandalinalar aynı zaman LÖSEV ailelerine de ücretsiz olarak dağıtılarak bu kışı hanelerde vitamin dolu kılıyor.   Yurdumun Köy Okullarına İyilik Düştü LÖSEV’e kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan mandalinalar ayrıca tüm Türkiye’deki ihtiyaçlı bölge okullarına da ücretsiz gönderiliyor. LÖSEV’in ilkokullardan liselere kadar hem gönüllülük hem de kanser hakkında farkındalık yaratma projesi “LÖSEV İncileri” ekibi tarafından okullara ulaştırılan taze mandalinalarla birlikte öğrenciler ve öğretmenlere kanserden korunma yolları hakkında bilgilendirmelerin içerildiği seminerler veriliyor.   Siz de Bu Hareketin Parçası Olabilirsiniz LÖSEV tam 24 yıldır köy köy, mahalle mahalle, okul okul gezerek tüm çocuklara ulaşarak onlara hayat vermeye çalışıyor. Her çocuk sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşmayı hak eder ülküsüyle de bütün okul çocuklarına C vitamini ile hayat veriyor. Siz de LÖSEV in “BU KÖYDE İYİLİK VAR” kampanyasına katılmak isterseniz BAĞIŞ yazarak 3406’ya SMS yollayıp yaptığınız 50 TL’lik bağış ile köy çocuklarının sağlıklı mandalinaya kavuşmasını sağlayabilirsiniz.
“Lösemi ve kanser tedavi edilebildiği gibi önlenebilen de bir hastalıktır” diyen LÖSEV topluma örnek çalışmalarıyla elini taşın altına koymaya devam ediyor. LÖSEV Seferihisar Doğal Yaşam Çiftliği’nde doğal tarım yöntemleriyle yetiştirilen, tarım ilaçsız ve parafinsiz mandalinalar Lösemili Çocuklar gibi köy okullarına da götürülerek bütün çocuklara vitamin oluyor.

 

 

 

Çığ gibi artan lösemi ve kanser hastalıklarının nedenlerinden birisi de kanserojen dolu sağlıksız beslenme. Çocukların tükettiği gıdalardaki tarım ilacı kalıntıları, rengini sarartma ve kızartmada kullanılan zehirli etilen gazı, üzerine sürülen parafin ve raf ömrünün uzaması için kullanılan diğer kimyasallar sağlığı tehdit ederek kansere yol açıyor. Kansersiz bir gelecek için katkısız, doğal ve sağlıklı gıdalara erişim oldukça önem arz ediyor. LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı da Lösemili Çocuklara sunduğu ücretsiz tedavi, nakdi, ayni ve sosyal yardımlarla onlara hayat verirken lösemi ve kanserin önüne geçmek için de doğal gıda üretiyor. Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkân markası ile satışa sunulan doğal sağlıklı gıdaları bir diğer yandan da ihtiyaç sahibi hanelere ücretsiz ulaştırarak ne kanserin ne de yoksulluğun kader olmadığını kanıtlıyor.

 

Lösemili Çocuklara Vitamin Oluyor

Bu ürünlerden biri de vitamin deposu satsuma mandalinalar. İzmir Seferihisar LÖSEV Çiftliği’nde yetiştirilen tarım ilacı kalıntısı, parafin ve zehirli gaz içermeyen, doğal tarım yöntemleri kullanılarak üretilen LÖSEV Satsuma Mandalinaları LÖSEV’li aile ve gönüllülerin desteği ile dalından toplanıp, file ve kutulara özenle yerleştiriliyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana, Antalya, Kayseri ve Samsun LSV Dükkanlarda ve www.lsvdukkan.com web sitesi üzerinden satılan ve geliri Lösemili Çocuklar yararına kullanılan mandalinalar aynı zaman LÖSEV ailelerine de ücretsiz olarak dağıtılarak bu kışı hanelerde vitamin dolu kılıyor.

 

Yurdumun Köy Okullarına İyilik Düştü

LÖSEV’e kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan mandalinalar ayrıca tüm Türkiye’deki ihtiyaçlı bölge okullarına da ücretsiz gönderiliyor. LÖSEV’in ilkokullardan liselere kadar hem gönüllülük hem de kanser hakkında farkındalık yaratma projesi “LÖSEV İncileri” ekibi tarafından okullara ulaştırılan taze mandalinalarla birlikte öğrenciler ve öğretmenlere kanserden korunma yolları hakkında bilgilendirmelerin içerildiği seminerler veriliyor.

 

Siz de Bu Hareketin Parçası Olabilirsiniz

LÖSEV tam 24 yıldır köy köy, mahalle mahalle, okul okul gezerek tüm çocuklara ulaşarak onlara hayat vermeye çalışıyor. Her çocuk sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşmayı hak eder ülküsüyle de bütün okul çocuklarına C vitamini ile hayat veriyor. Siz de LÖSEV in “BU KÖYDE İYİLİK VAR” kampanyasına katılmak isterseniz BAĞIŞ yazarak 3406’ya SMS yollayıp yaptığınız 50 TL’lik bağış ile köy çocuklarının sağlıklı mandalinaya kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.