Kiracısını vurdu, kazara komşusu da vuruldu

ASAYİŞ (Ünye Kent) - Ünye Kent Gazetesi | 11.07.2022 - 09:33, Güncelleme: 11.07.2022 - 09:33 11288+ kez okundu.
 

Kiracısını vurdu, kazara komşusu da vuruldu

Ünye’de bir kişi tartıştığı kiracısını tabancayla yaralarken; silahtan çıkan mermilerden biri de karşı binada balkonda olan bir kadına isabet ederek yaraladı.
Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Tepeyolu Sokak’ta bakkal işletmecisi olan İ. Y. ile aynı binada kiracısı olan Zafer Ayar (40) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu İ. Y. üzerinde bulunan tabanca ile Zafer Ayar’a ateş etti.  Ayar, göğüs, bel ve kol bölgelerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.  Olay sırasında karşı binanın balkonunda bulunan Neslihan Çallı (48), sırtından isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.  Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılar Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İ. Y., Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olay yerinde boş 7 kovanın olduğu öğrenildi.
Ünye’de bir kişi tartıştığı kiracısını tabancayla yaralarken; silahtan çıkan mermilerden biri de karşı binada balkonda olan bir kadına isabet ederek yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Tepeyolu Sokak’ta bakkal işletmecisi olan İ. Y. ile aynı binada kiracısı olan Zafer Ayar (40) arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu İ. Y. üzerinde bulunan tabanca ile Zafer Ayar’a ateş etti. 
Ayar, göğüs, bel ve kol bölgelerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. 
Olay sırasında karşı binanın balkonunda bulunan Neslihan Çallı (48), sırtından isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. 
Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılar Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
İ. Y., Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
Olay yerinde boş 7 kovanın olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.