Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da çifte ziyaret

03.09.2023 - 17:20, Güncelleme: 03.09.2023 - 17:20 3555+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'da çifte ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da çifte ziyaret gerçekleştirdi.İSTANBUL (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk ziyaretini hafta içerisinde kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin İstanbul Şişli’de tedavi gördüğü hastaneye yaptı. Burada Sabancı Ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, çiftin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra Güngören’de kahvehane saldırısı sonrası hayatını kaybeden Burak Kan’ın Okmeydanı’nda yaşayan ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a yaptığı geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretlerinde kendisine İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti. https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1698321994834444551

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da çifte ziyaret gerçekleştirdi.

İSTANBUL (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk ziyaretini hafta içerisinde kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin İstanbul Şişli’de tedavi gördüğü hastaneye yaptı. Burada Sabancı Ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, çiftin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra Güngören’de kahvehane saldırısı sonrası hayatını kaybeden Burak Kan’ın Okmeydanı’nda yaşayan ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a yaptığı geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretlerinde kendisine İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1698321994834444551

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.