Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Hüseyin DUMAN’ın Cenaze Programı Belli Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 12.05.2022 - 13:16, Güncelleme: 12.05.2022 - 13:16 1874+ kez okundu.
 

Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Hüseyin DUMAN’ın Cenaze Programı Belli Oldu

Şehit Polis Memuru Hüseyin Duman'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.
    İstanbul-Sultanbeyli’de dur ihtarına uymayan şüpheli aracın takibi sırasında kaza yaparak şehit olan Polis Memuru Hüseyin DUMAN’ın naaşı; 12.05.2022 Perşembe günü (bugün) saat 10.00’da İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde yapılacak uğurlama törenin ardından 13.45 uçağı ile Samsun Çarşamba Havalimanına getirilecek.    Şehidimizin naaşı, Çarşamba Havalimanında yapılacak karşılamanın ardından Ünye Cumhuriyet Meydanı’na intikal edecek ve burada yapılacak tören ve kılınacak cenaze namazının ardından Ünye Aydıntepe Mahallesindeki aile mezarlığına defnedilecek.    Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz.   Ruhu şad, mekanı cennet, makamı âli olsun…
Şehit Polis Memuru Hüseyin Duman'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

 

 

İstanbul-Sultanbeyli’de dur ihtarına uymayan şüpheli aracın takibi sırasında kaza yaparak şehit olan Polis Memuru Hüseyin DUMAN’ın naaşı; 12.05.2022 Perşembe günü (bugün) saat 10.00’da İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde yapılacak uğurlama törenin ardından 13.45 uçağı ile Samsun Çarşamba Havalimanına getirilecek. 

 

Şehidimizin naaşı, Çarşamba Havalimanında yapılacak karşılamanın ardından Ünye Cumhuriyet Meydanı’na intikal edecek ve burada yapılacak tören ve kılınacak cenaze namazının ardından Ünye Aydıntepe Mahallesindeki aile mezarlığına defnedilecek. 

 

Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Ruhu şad, mekanı cennet, makamı âli olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.