“İslam’da Aile” Konferansı

KÜLTÜR 15.01.2022 - 15:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6017+ kez okundu.
 

“İslam’da Aile” Konferansı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında İslam’da Aile konulu konferans ile Ordulu vatandaşları Yazar Ali Rıza Temel ile buluşturdu.
      Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini ocak ayında da dolu dolu geçiriyor. Tiyatrodan sinema gösterimlerine, konferanslardan konserlere çeşitli içeriklerle düzenlenen etkinlikler Ordulu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.   Son olarak Yazar Ali Rıza Temel’in konuk olduğu; ailenin mahiyetini, önemi, tarihi gelişimi, kuruluşu, ailede saadet prensipleri, ailenin korunması ve bu hususta taraflara düşen görevler gibi konuların ele alındığı konferans düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.   “TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİNİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURUYORUZ”   Ordulu vatandaşların ilgi ile etkinlikleri takip ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yol göstericiliği ve bilgisi ile Yazar Ali Rıza Temel’i vatandaşlarla buluşturduklarını söyledi.   Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Ordu çok aktif bir şehir. Biz de bu aktiviteye yeni şeyler katmak istiyoruz. Hem kültür konusunda hem sanat konusunda Ordu halkımız çok ilgili. Yaptığımız etkinliklerimizde bütün salonlarımız dolu oluyor. Hem müzik, tiyatro hem de sinema, dini ve psikolojik konularda Türkiye’nin en iyilerini getiriyoruz. Bugün de Ali Rıza Temel Hoca ile bir araya geldik. Yol göstericiliği ile bilgisi ile çok önemli bir kişi. Dolayısıyla Ordulularımızı değerli hocamız ile buluşturmak istedik. Halkımız bu etkinliklerimizi ilgi ile takip ediyor, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz.” Yazar Ali Rıza Temel okurlarının kitaplarını imzalamasıyla birlikte program son buldu.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında İslam’da Aile konulu konferans ile Ordulu vatandaşları Yazar Ali Rıza Temel ile buluşturdu.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini ocak ayında da dolu dolu geçiriyor. Tiyatrodan sinema gösterimlerine, konferanslardan konserlere çeşitli içeriklerle düzenlenen etkinlikler Ordulu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

 

Son olarak Yazar Ali Rıza Temel’in konuk olduğu; ailenin mahiyetini, önemi, tarihi gelişimi, kuruluşu, ailede saadet prensipleri, ailenin korunması ve bu hususta taraflara düşen görevler gibi konuların ele alındığı konferans düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

 

“TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİNİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURUYORUZ”

 

Ordulu vatandaşların ilgi ile etkinlikleri takip ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yol göstericiliği ve bilgisi ile Yazar Ali Rıza Temel’i vatandaşlarla buluşturduklarını söyledi.

 

Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Ordu çok aktif bir şehir. Biz de bu aktiviteye yeni şeyler katmak istiyoruz. Hem kültür konusunda hem sanat konusunda Ordu halkımız çok ilgili. Yaptığımız etkinliklerimizde bütün salonlarımız dolu oluyor. Hem müzik, tiyatro hem de sinema, dini ve psikolojik konularda Türkiye’nin en iyilerini getiriyoruz. Bugün de Ali Rıza Temel Hoca ile bir araya geldik. Yol göstericiliği ile bilgisi ile çok önemli bir kişi. Dolayısıyla Ordulularımızı değerli hocamız ile buluşturmak istedik. Halkımız bu etkinliklerimizi ilgi ile takip ediyor, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz.”

Yazar Ali Rıza Temel okurlarının kitaplarını imzalamasıyla birlikte program son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.