100 Kaz İle Başladı 800 Kazlık Çiftlik Kurdu

BÖLGE GÜNDEMİ 16.06.2020 - 09:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1744+ kez okundu.
 

100 Kaz İle Başladı 800 Kazlık Çiftlik Kurdu

Ünye'de yaşayan 53 yaşındaki Seyit Bilal Özalp, Büyükşehir Belediyesi Mehmet Hilmi Güler‘in projesi sayesinde kendi çiftliğini kurdu.
  100 KAZ İLE BAŞLADI 800 KAZ YAPTI Ünye’nin Denizbükü Mahallesi’nde yaşayan ve yıllardır ticaretle uğraştıktan sonra emekli olan Seyit Bilal Özalp, Mehmet Hilmi Güler’in başlatmış olduğu kaz yetiştiriciliği projesi sayesinde kendi üretimini yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden birisi olan “Kaz Yetiştiriciliği Projesi” sayesinde 100 kaz ile başladığı çiftliğinde ise şimdilerde yeni üretim tesisi açarak kaz çiftliğini genişletmeyi hedefliyor
Ünye'de yaşayan 53 yaşındaki Seyit Bilal Özalp, Büyükşehir Belediyesi Mehmet Hilmi Güler‘in projesi sayesinde kendi çiftliğini kurdu.

 

100 KAZ İLE BAŞLADI 800 KAZ YAPTI

Ünye’nin Denizbükü Mahallesi’nde yaşayan ve yıllardır ticaretle uğraştıktan sonra emekli olan Seyit Bilal Özalp, Mehmet Hilmi Güler’in başlatmış olduğu kaz yetiştiriciliği projesi sayesinde kendi üretimini yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden birisi olan “Kaz Yetiştiriciliği Projesi” sayesinde 100 kaz ile başladığı çiftliğinde ise şimdilerde yeni üretim tesisi açarak kaz çiftliğini genişletmeyi hedefliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.