Ünye'de Fırınlar İlaçlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.03.2020 - 12:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1810+ kez okundu.
 

Ünye'de Fırınlar İlaçlandı

Corona virüs tedbirler kapsamında 29.03.2020 Pazar günü Ünye’de fırınlar virüse karşı ilaçlandı.
  Belediye,Kaymakamlık ve Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu ile yapılan ortak istişare kapsamında alınan karar sonrasında Pazar günü Ünye’de bulunan 54 fırında ilaçlanma yapıldı.Büyükşehir Belediye ekiplerince fırınlara gün boyu İlaçlama yapılırken fırınlar geçici olarak bir günlüğüne kapalı kaldı. Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Karadeniz Bölge Başkanı Murat Yüksel: “Fırınlarımız bugün Büyükşehir Belediye ekiplerimizce dezenfekte edildi. Corona virüsüne karşı halkımızın ve bizlerin sağlığı için  Ünye’deki bütün fırınlarımızı kapattık. Bundan dolayı halkımız mağdur kalmasın diye gerekli  duyuruları da yaptık.. Biz ekmek konusunda her türlü tedbiri aldık ancak yine de işyerlerimiz ilaçlansın istedik. Bugün 5 ekiple beraber sabah 8’den başlanarak tüm Ünye’deki fırınlara ilaçlama yapıldı. Yarın da sağlıklı bir şekilde tekrar işlerimize devam edeceğiz. Corona ile mücadelede fırınlarımıza gereken ehemmiyeti gösteren, Kaymakamımıza, Belediyemize ve Belediye personeline teşekkür ediyorum ” dedi.
Corona virüs tedbirler kapsamında 29.03.2020 Pazar günü Ünye’de fırınlar virüse karşı ilaçlandı.

 

Belediye,Kaymakamlık ve Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu ile yapılan ortak istişare kapsamında alınan karar sonrasında Pazar günü Ünye’de bulunan 54 fırında ilaçlanma yapıldı.Büyükşehir Belediye ekiplerince fırınlara gün boyu İlaçlama yapılırken fırınlar geçici olarak bir günlüğüne kapalı kaldı.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Karadeniz Bölge Başkanı Murat Yüksel: “Fırınlarımız bugün Büyükşehir Belediye ekiplerimizce dezenfekte edildi. Corona virüsüne karşı halkımızın ve bizlerin sağlığı için  Ünye’deki bütün fırınlarımızı kapattık.

Bundan dolayı halkımız mağdur kalmasın diye gerekli  duyuruları da yaptık.. Biz ekmek konusunda her türlü tedbiri aldık ancak yine de işyerlerimiz ilaçlansın istedik. Bugün 5 ekiple beraber sabah 8’den başlanarak tüm Ünye’deki fırınlara ilaçlama yapıldı.

Yarın da sağlıklı bir şekilde tekrar işlerimize devam edeceğiz.

Corona ile mücadelede fırınlarımıza gereken ehemmiyeti gösteren, Kaymakamımıza, Belediyemize ve Belediye personeline teşekkür ediyorum ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.