13 Yaşındaki Kız Çocuğu İntihar Etti

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 03.12.2019 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1876+ kez okundu.
 

13 Yaşındaki Kız Çocuğu İntihar Etti

Fatsa'da meydana gelen olayda 13 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi S.E.U'nun kendisini ababsına ait silahla vurduğu iddia edildi.
Cumartesi gece Mesudiye ve Ünye’de işlenen cinayetler ile Yozgat’ta meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden iki küçük kızın şokuyla sarsılan Ordu’ya bir şok haberde bu akşam saatlerinde Fatsa’dan geldi. Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen olayda Mehmet Akif Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki S.E.U. babasının silahı ile evde kendini başından vurdu. Olay anında evde tek olduğu öğrenilen kız çocuğunun ölüm haberini alan yakınları eve gelerek gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Çocuğun cenazesi, savcının olay yerine gelmesi sonucu Fatsa Devlet Hastanesinin morguna götürüldü. Olayla soruşturma başlatıldı.
Fatsa'da meydana gelen olayda 13 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi S.E.U'nun kendisini ababsına ait silahla vurduğu iddia edildi.

Cumartesi gece Mesudiye ve Ünye’de işlenen cinayetler ile Yozgat’ta meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden iki küçük kızın şokuyla sarsılan Ordu’ya bir şok haberde bu akşam saatlerinde Fatsa’dan geldi.

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen olayda Mehmet Akif Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki S.E.U. babasının silahı ile evde kendini başından vurdu.

Olay anında evde tek olduğu öğrenilen kız çocuğunun ölüm haberini alan yakınları eve gelerek gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Çocuğun cenazesi, savcının olay yerine gelmesi sonucu Fatsa Devlet Hastanesinin morguna götürüldü. Olayla soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.