Büyükşehir İtfaiye Dairesi Ünye'de...

BÖLGE GÜNDEMİ 09.07.2019 - 13:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2691+ kez okundu.
 

Büyükşehir İtfaiye Dairesi Ünye'de...

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı Ünye’ye taşıma çalışmasında son aşamaya gelindi.
Buna göre Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği yerleşkesine "İtfaiye Daire Başkanlığı" tabelası asıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, 10 Mayıs 2017 tarihinde yaptığı açıklamasında,  ilçelerin ekonomik, sosyal ve nüfus potansiyelini değerlendirmek ve vatandaşa daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek amacıyla iki önemli karar alındığını belirtmişti. Buna göre İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye’ye, OSKİ Genel Müdürlüğü Fatsa’ya konuşlandırılacaktı. Açıklama sonrası yapılan çalışmalarda sona gelindi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği yerleşkesine "İtfaiye Daire Başkanlığı" tabelası asıldı.   İtfaiye Daire Başkanlığı’nın yaklaşık 1 hafta sonra Ünye’de hizmet vermesi bekleniyor. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı Ünye’ye taşıma çalışmasında son aşamaya gelindi.

Buna göre Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği yerleşkesine "İtfaiye Daire Başkanlığı" tabelası asıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, 10 Mayıs 2017 tarihinde yaptığı açıklamasında,  ilçelerin ekonomik, sosyal ve nüfus potansiyelini değerlendirmek ve vatandaşa daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek amacıyla iki önemli karar alındığını belirtmişti. Buna göre İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye’ye, OSKİ Genel Müdürlüğü Fatsa’ya konuşlandırılacaktı.

Açıklama sonrası yapılan çalışmalarda sona gelindi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği yerleşkesine "İtfaiye Daire Başkanlığı" tabelası asıldı.

 

İtfaiye Daire Başkanlığı’nın yaklaşık 1 hafta sonra Ünye’de hizmet vermesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.