Fatsa daha güzel yarınlara kavuşacak

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.04.2019 - 00:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2621+ kez okundu.
 

Fatsa daha güzel yarınlara kavuşacak

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çalışmalarımızla şehrimizi daha güzel yarınlara kavuşturacağız inşallah” dedi.
Fatsa Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar başkanlığında gerçekleşen toplantıda meclis başkan Birinci ve ikinci vekilliği, encümen üyesi ve ilgili komisyon üyesi seçimleri yapıldı. Fatsa Belediye Meclisi 20 AK Parti, 7 CHP ve 5 MHP'li üyeden oluşuyor.  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilk meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “İlçemizi geleceğe taşıyacak, esnafımızı ve hemşerilerimizi memnun edecek çalışmalar yapacağız. Fatsa’mızı birlikte yönetmek için çıkmış olduğumuz bu yolculukta gönüllere dokunan belediyecilik anlayışı içinde bir ve beraber olacağız. Yatırımlarımızla, hizmetlerimizle, eserlerimizle hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye, milletimizin gönlünü fethetmek için ekip arkadaşlarımızla gece gündüz çalışacağız. Çalışmalarımızla şehrimizi daha güzel yarınlara kavuşturacağız inşallah” diye konuştu
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çalışmalarımızla şehrimizi daha güzel yarınlara kavuşturacağız inşallah” dedi.

Fatsa Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar başkanlığında gerçekleşen toplantıda meclis başkan Birinci ve ikinci vekilliği, encümen üyesi ve ilgili komisyon üyesi seçimleri yapıldı. Fatsa Belediye Meclisi 20 AK Parti, 7 CHP ve 5 MHP'li üyeden oluşuyor. 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilk meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “İlçemizi geleceğe taşıyacak, esnafımızı ve hemşerilerimizi memnun edecek çalışmalar yapacağız. Fatsa’mızı birlikte yönetmek için çıkmış olduğumuz bu yolculukta gönüllere dokunan belediyecilik anlayışı içinde bir ve beraber olacağız. Yatırımlarımızla, hizmetlerimizle, eserlerimizle hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye, milletimizin gönlünü fethetmek için ekip arkadaşlarımızla gece gündüz çalışacağız. Çalışmalarımızla şehrimizi daha güzel yarınlara kavuşturacağız inşallah” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.