Argan'dan Teşekkür Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 04.04.2019 - 15:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2323+ kez okundu.
 

Argan'dan Teşekkür Mesajı

Ak Parti İlçe Başkanı Sn Kenan Selim ARGAN teşekkür mesajı yayınladı.
ARGAN, yayınladığı mesajda şunları kaydetti; ”Çok çalıştık, inandık ve başardık. Mesele memleket meselesi diyerek çalmadık kapı, girmedik gönül, sıkmadık el bırakmayarak Ünye’mize hep beraber zafer kazandırdık. Buna yönelik olarak 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin, Ünye’mize Ordu’muza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Belediye Başkanımız Sn Hüseyin Tavlı’yı ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızı gönülden kutlayarak, başarılar diliyorum. Seçim çalışmalarımız boyunca bizi destekleyen, desteklemeyen başta Ünyeli hemşehrilerimize, Seçim sürecinde gece gündüz sahada bizlerle beraber çalışan, emek veren Cumhur İttifakımızın çok değerli üyelerine, teşkilat mensuplarımıza, seçimlerin huzur ortamında yapılmasına gayret gösteren güvenlik güçlerimize, Basın mensuplarımıza ve en önemlisi 16 yıldır Partimize, istikrara sahip çıkan tüm Ünye halkımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni dönemin Ülkemiz ilimiz ve ilçemiz açısından hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Sn Kenan Selim ARGAN teşekkür mesajı yayınladı.

ARGAN, yayınladığı mesajda şunları kaydetti; ”Çok çalıştık, inandık ve başardık. Mesele memleket meselesi diyerek çalmadık kapı, girmedik gönül, sıkmadık el bırakmayarak Ünye’mize hep beraber zafer kazandırdık.

Buna yönelik olarak 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin, Ünye’mize Ordu’muza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Belediye Başkanımız Sn Hüseyin Tavlı’yı ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızı gönülden kutlayarak, başarılar diliyorum.

Seçim çalışmalarımız boyunca bizi destekleyen, desteklemeyen başta Ünyeli hemşehrilerimize, Seçim sürecinde gece gündüz sahada bizlerle beraber çalışan, emek veren Cumhur İttifakımızın çok değerli üyelerine, teşkilat mensuplarımıza, seçimlerin huzur ortamında yapılmasına gayret gösteren güvenlik güçlerimize, Basın mensuplarımıza ve en önemlisi 16 yıldır Partimize, istikrara sahip çıkan tüm Ünye halkımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum.

Ayrıca yeni dönemin Ülkemiz ilimiz ve ilçemiz açısından hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.