YANMAZ Sağlık Çalışanlarına Şiddeti Kınadı

BÖLGE GÜNDEMİ 04.04.2019 - 15:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2331+ kez okundu.
 

YANMAZ Sağlık Çalışanlarına Şiddeti Kınadı

Sağlık Müdürü Dr.Ergün YANMAZ, Sağlık’ta Şiddet ile İlgili Açıklama Yaptı.
Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, sağlık çalışanlarına yapılan her türlü saldırıyı kınadıklarını söyledi. Son olarak İzmir’de bir aile hekimine yapılan saldırı sonrası bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “Amacı insanlığa hizmet olan sağlık çalışanlarımıza şiddet hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği ve sonuna kadar mücadele edilmesi gereken bir sorundur” dedi. Bu tür çirkin saldırıları gerçekleştirenlerin Adalet karşısında en ağır cezayı almaları için Bakanlık olarak çok ciddi çalışmalar yapıldığının altını çizen İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “gece gündüz demeden halkının sağlığı için gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza böyle saldırılar yapılması kabul edilebilir değildir. Şifa veren ellere vefa gösterilmesi konusunda toplum bilincini arttırmak için hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın fedakarca sürdürdükleri çalışmaları her fırsatta dile getireceğiz. Yaşanan olayı bir kez daha kınıyor, olayda saldırıya maruz kalan hekimimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” dedi.
Sağlık Müdürü Dr.Ergün YANMAZ, Sağlık’ta Şiddet ile İlgili Açıklama Yaptı.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, sağlık çalışanlarına yapılan her türlü saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Son olarak İzmir’de bir aile hekimine yapılan saldırı sonrası bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “Amacı insanlığa hizmet olan sağlık çalışanlarımıza şiddet hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği ve sonuna kadar mücadele edilmesi gereken bir sorundur” dedi.

Bu tür çirkin saldırıları gerçekleştirenlerin Adalet karşısında en ağır cezayı almaları için Bakanlık olarak çok ciddi çalışmalar yapıldığının altını çizen İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “gece gündüz demeden halkının sağlığı için gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza böyle saldırılar yapılması kabul edilebilir değildir. Şifa veren ellere vefa gösterilmesi konusunda toplum bilincini arttırmak için hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın fedakarca sürdürdükleri çalışmaları her fırsatta dile getireceğiz. Yaşanan olayı bir kez daha kınıyor, olayda saldırıya maruz kalan hekimimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.