İşte Yeni Muhtarlarımız

BÖLGE GÜNDEMİ 01.04.2019 - 22:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2050+ kez okundu.
 

İşte Yeni Muhtarlarımız

31 Mart Mahalli ve Yerel İdareler Seçimlerinde Ünye’nin 18 merkez mahallesinde 8’inde seçmenin verdiği oyla Mahalle Muhtarları değişti.
Mart Mahalli ve Yerel İdareler Seçimleri belediyeler açısından heyecanlı ve hareketleri geçerken, mahalle muhtarlıklarında da aynı durum yaşandı. Ünye’de 18 merkez mahallenin 10’unda mahalle muhtarları değişmezken, Ünye Yunus Emre Mahalle Muhtarı Osman Sarıkahraman’ın yeni dönem için aday olmayacağını açıklaması üzerine mahallede yeni muhtarla yeni bir dönem başladı, ilçe merkezinde görevde olan 7 muhtar seçimi kaybetti ve toplamda 8 merkez mahalle yeni muhtarla yeni döneme başladı. Ünye merkez mahallelerinde değişen mahalleler ise Atatürk, Burunucu, Çınarlık, Hamidiye, İpekyolu Nuriye ve Yunus Emre Mahalleleri oldu. 31 Mart seçimlerinde Ünye’nin 18 merkez mahallesinde muhtarlar şöyle oldu:   “Atatürk Mahallesi Ziya Güzelsu, Bayramca Mahallesi Cengiz Bahçe, Burunucu Mahallesi Kemal Özdemir, Çamurlu Mahallesi Altan Yılmaz, Çınarlık Mahallesi Ahmet Koç, Döşemedibi Mahallesi Musa Keskin , Fevzi Çakmak Mahallesi Hasan Çalışkan, Gölevi Mahallesi Hasan Yüksel,  Gürecülü Mahallesi Ceyhan Gür, Hamidiye Mahallesi Ömer Atik, İpekyolu Mahallesi Mustafa Çiçek, Kaledere Mahallesi Mustafa Bıyıkoğlu, Karşıyaka Mahallesi  Ali Efiloğlu, Liseler Mahallesi  Fatih Mutlu , Nuriye Mahallesi Naci Erdurak , Ortayılmazlar Mahallesi Seyhan İhtiyar, Saraçlı Mahallesi Arslan Akbaş, Yunus Emre Mahallesi  Abdullah Kısbet.”
31 Mart Mahalli ve Yerel İdareler Seçimlerinde Ünye’nin 18 merkez mahallesinde 8’inde seçmenin verdiği oyla Mahalle Muhtarları değişti.

Mart Mahalli ve Yerel İdareler Seçimleri belediyeler açısından heyecanlı ve hareketleri geçerken, mahalle muhtarlıklarında da aynı durum yaşandı.

Ünye’de 18 merkez mahallenin 10’unda mahalle muhtarları değişmezken, Ünye Yunus Emre Mahalle Muhtarı Osman Sarıkahraman’ın yeni dönem için aday olmayacağını açıklaması üzerine mahallede yeni muhtarla yeni bir dönem başladı, ilçe merkezinde görevde olan 7 muhtar seçimi kaybetti ve toplamda 8 merkez mahalle yeni muhtarla yeni döneme başladı.

Ünye merkez mahallelerinde değişen mahalleler ise Atatürk, Burunucu, Çınarlık, Hamidiye, İpekyolu Nuriye ve Yunus Emre Mahalleleri oldu.

31 Mart seçimlerinde Ünye’nin 18 merkez mahallesinde muhtarlar şöyle oldu:

 

“Atatürk Mahallesi Ziya Güzelsu, Bayramca Mahallesi Cengiz Bahçe, Burunucu Mahallesi Kemal Özdemir, Çamurlu Mahallesi Altan Yılmaz, Çınarlık Mahallesi Ahmet Koç, Döşemedibi Mahallesi Musa Keskin , Fevzi Çakmak Mahallesi Hasan Çalışkan, Gölevi Mahallesi Hasan Yüksel,  Gürecülü Mahallesi Ceyhan Gür, Hamidiye Mahallesi Ömer Atik, İpekyolu Mahallesi Mustafa Çiçek, Kaledere Mahallesi Mustafa Bıyıkoğlu, Karşıyaka Mahallesi  Ali Efiloğlu, Liseler Mahallesi  Fatih Mutlu , Nuriye Mahallesi Naci Erdurak , Ortayılmazlar Mahallesi Seyhan İhtiyar, Saraçlı Mahallesi Arslan Akbaş, Yunus Emre Mahallesi  Abdullah Kısbet.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.