İlhan’dan Eğitim Kurumlarına Ziyaret

SİYASET 20.03.2019 - 19:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1658+ kez okundu.
 

İlhan’dan Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan eğitim kurumlarını ziyaret ederek eğitimde önceliklerini sıraladı.
Ünye Mehmet Necati Vidinli Endüstri Meslek Lisesi, Ünye Mustafa Rakım Lisesi, Ünye İmam-hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden İlhan, eğitim camiasının sorunlarını dinledi. Başkan Adayı İlhan burada yaptığı konuşmada, “1 Nisan’dan itibaren Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmek istiyorum. Allah nasip ederse o niyetle yola çıktım. İnsanları kırmayıp insanlara hizmet eden bir başkan olacağım inşallah. Belediye başkanı sadece insanlara değil o bölgede yetişen çiçeğin, böceğin, kedinin, köpeğin de belediye başkanıdır. İnsanları mutlu etmek için ince düşünmek lazım. Özellikle Büyükşehir’e geçten sonra iki sıkıntı oldu. Birincisi bölgenin betonlaşması, ikincisi kırsalın boşalması. Bu ikisinin önünde mutlaka durulması lazım. Kırsalın tekrar doldurulup şenlenmesi lazım. Kırsalın boşalmasının sorunu olarak üretimin durması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Devlet baba ile toprak anayı yeniden barıştırmamız lazım. Belediye başkanı olduğumuz günden itibaren bunun üzerinde yoğun bir çalışma yapacağız” diye konuştu.
Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan eğitim kurumlarını ziyaret ederek eğitimde önceliklerini sıraladı.

Ünye Mehmet Necati Vidinli Endüstri Meslek Lisesi, Ünye Mustafa Rakım Lisesi, Ünye İmam-hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden İlhan, eğitim camiasının sorunlarını dinledi.

Başkan Adayı İlhan burada yaptığı konuşmada, “1 Nisan’dan itibaren Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmek istiyorum. Allah nasip ederse o niyetle yola çıktım. İnsanları kırmayıp insanlara hizmet eden bir başkan olacağım inşallah. Belediye başkanı sadece insanlara değil o bölgede yetişen çiçeğin, böceğin, kedinin, köpeğin de belediye başkanıdır. İnsanları mutlu etmek için ince düşünmek lazım. Özellikle Büyükşehir’e geçten sonra iki sıkıntı oldu. Birincisi bölgenin betonlaşması, ikincisi kırsalın boşalması. Bu ikisinin önünde mutlaka durulması lazım. Kırsalın tekrar doldurulup şenlenmesi lazım. Kırsalın boşalmasının sorunu olarak üretimin durması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Devlet baba ile toprak anayı yeniden barıştırmamız lazım. Belediye başkanı olduğumuz günden itibaren bunun üzerinde yoğun bir çalışma yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.