İlhan, Üreten Ünye İçin Yola Çıktık

SİYASET 18.03.2019 - 23:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2305+ kez okundu.
 

İlhan, Üreten Ünye İçin Yola Çıktık

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan “üreten, ürettiğini satabilen bir anlayışı benimseyerek yola çıktık” dedi.
31 Mart 2019 yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan, çeşit kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Muammer Bilgiç, İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Ünye teşkilatıyla birlikte İlhan seçmenlerle buluşuyor. Ünye’nin istihdamına yönelik atılacak adımlarla daha üretken bir Ünye’yi hayal ettiklerini ifade eden İlhan, “Saadet Partisi olarak biz üretime önem vererek istihdamı yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Üretim hem tarlada hem de sanayide nerede olursa olun birinci önceliğimiz arasında. Üretimi arttırıcı projeler geliştirerek vatandaşlarımızın refah düzeyini arttırmayı planlıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın İdris Naim Şahin ile birlikte Ünye’yi daha yaşanabilir bir kent yapacağız. 31 Mart, Ünye için bir önemli. Çiftçilerimiz tarlada ürettiğini pazarda satabilecek. İthal etmekten çok yerli üretime önem vereceğiz” dedi. “Toprakla Barışmak Zorundayız” “Köyüne ev yapan vatandaşı ödüllendireceğimize ona kendi imkanlarıyla getirdiği su için saat takarak fatura kesiyoruz” diyen Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan, “kırsal mahallerde ikamet eden vatandaşlarımızın okulunu kapattık, su parası yazdık. O da haklı olarak o zaman şehirde yaşayayım çocuğumun geleceği için diyor. Biz o dağ başında yaptığı ev için onu ödüllendirmemiz lazım. İnsanlarımızı artık toprakla barıştırmamız lazım. Merkezi hükümetten gelecek parayı bekleyen belediyelerimiz boşuna bekliyor. Üreterek biz kendi kendine yeten bir şehir olmalıyız” diye konuştu.  
Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan “üreten, ürettiğini satabilen bir anlayışı benimseyerek yola çıktık” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan, çeşit kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Muammer Bilgiç, İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Ünye teşkilatıyla birlikte İlhan seçmenlerle buluşuyor.

Ünye’nin istihdamına yönelik atılacak adımlarla daha üretken bir Ünye’yi hayal ettiklerini ifade eden İlhan, “Saadet Partisi olarak biz üretime önem vererek istihdamı yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Üretim hem tarlada hem de sanayide nerede olursa olun birinci önceliğimiz arasında. Üretimi arttırıcı projeler geliştirerek vatandaşlarımızın refah düzeyini arttırmayı planlıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın İdris Naim Şahin ile birlikte Ünye’yi daha yaşanabilir bir kent yapacağız. 31 Mart, Ünye için bir önemli. Çiftçilerimiz tarlada ürettiğini pazarda satabilecek. İthal etmekten çok yerli üretime önem vereceğiz” dedi.

“Toprakla Barışmak Zorundayız”

“Köyüne ev yapan vatandaşı ödüllendireceğimize ona kendi imkanlarıyla getirdiği su için saat takarak fatura kesiyoruz” diyen Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan, “kırsal mahallerde ikamet eden vatandaşlarımızın okulunu kapattık, su parası yazdık. O da haklı olarak o zaman şehirde yaşayayım çocuğumun geleceği için diyor. Biz o dağ başında yaptığı ev için onu ödüllendirmemiz lazım. İnsanlarımızı artık toprakla barıştırmamız lazım. Merkezi hükümetten gelecek parayı bekleyen belediyelerimiz boşuna bekliyor. Üreterek biz kendi kendine yeten bir şehir olmalıyız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.