Refaiddin Şahin, vefatının 6. yılında anıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 17.03.2019 - 00:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2382+ kez okundu.
 

Refaiddin Şahin, vefatının 6. yılında anıldı

19 ve 20. dönem Ordu Milletvekilliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan ve 16 Mart günü hayatını kaybeden Refaiddin Şahin, vefatının 6. yılında anıldı.
Refaiddin Şahin, doğum yeri olan Terme'ye bağlı Kuşça Köyü’nde ölümünün 6. yılında mezarı başında dualarla anıldı. 19 ve 20. dönem Ordu Milletvekilliği, 50. hükümette Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile 51. ve 55. hükümetlerde Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan ve 16 Mart günü hayatını kaybeden Refaiddin Şahin, vefatının 6. yılında anıldı. Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği üyeleri ve vatandaşlar, Şahin’i 15 Mart 2019 cuma günü, cuma namazına müteakip mezarı başında ziyaret etti. Şahin, okunan Kuranı Kerim ve dualarla ölüm yıldönümünde yad edildi. -Refaiddin Şahin kimdir? - Samsun'un Terme ilçesinde 1939'da dünyaya gelen Şahin, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi.   Büyük Türkiye Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Türkiye Partisi kurucu üyesi olan Şahin, Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü, 19 ve 20. dönem Ordu Milletvekilliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu.
19 ve 20. dönem Ordu Milletvekilliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan ve 16 Mart günü hayatını kaybeden Refaiddin Şahin, vefatının 6. yılında anıldı.

Refaiddin Şahin, doğum yeri olan Terme'ye bağlı Kuşça Köyü’nde ölümünün 6. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

19 ve 20. dönem Ordu Milletvekilliği, 50. hükümette Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile 51. ve 55. hükümetlerde Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan ve 16 Mart günü hayatını kaybeden Refaiddin Şahin, vefatının 6. yılında anıldı.

Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği üyeleri ve vatandaşlar, Şahin’i 15 Mart 2019 cuma günü, cuma namazına müteakip mezarı başında ziyaret etti.

Şahin, okunan Kuranı Kerim ve dualarla ölüm yıldönümünde yad edildi.

-Refaiddin Şahin kimdir? -

Samsun'un Terme ilçesinde 1939'da dünyaya gelen Şahin, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi.

 

Büyük Türkiye Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Türkiye Partisi kurucu üyesi olan Şahin, Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü, 19 ve 20. dönem Ordu Milletvekilliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.