512 İşçi Alınacak

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 08.03.2019 - 15:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1641+ kez okundu.
 

512 İşçi Alınacak

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin yaptığı açıklamada, İŞ-KUR üzerinden TYP kapsamında Ordu’da 512 kişinin iş sahibi olacağını açıkladı.
Başkan Tomakin, AK Parti hükümetleri döneminde yapılan plan ve programlarla işsizlikle mücadelede önemli mesafeler alındığını ifade ederek, “Avrupa ülkeleri dahi ekonomik dar boğazla boğuşurken, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik sıkıntılar bizi teğet geçecek sözüne dudak bükenler bugün gelinen noktada gördüler ki, hamdolsun ülkemizde üretim çarkları sorunsuz dönüyor ve ülke ekonomisi dimdik ayakta duruyor. Dedi. Ordu’da da işsizlikle etkin şekilde mücadele edeceklerini, Ordu’da iş ve üretim sahalarını genişleteceklerini söyleyen Başkan Tomakin, “Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Kamu kurum ve kuruluşlarında geçici süre ile çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program Kapsamında kura ile Ordu İline 512 Kişilik 6 ay süreli bütçe tahsisi gerçekleştirilecek. Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından söz konusu program kapsamında başvurular 11 – 15 Mart tarihleri arasında yapılacak. Bu kişilerin 28 Mart 2019 tarihinde işbaşı yaptırılması planlanıyor.” Diye konuştu. 
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin yaptığı açıklamada, İŞ-KUR üzerinden TYP kapsamında Ordu’da 512 kişinin iş sahibi olacağını açıkladı.

Başkan Tomakin, AK Parti hükümetleri döneminde yapılan plan ve programlarla işsizlikle mücadelede önemli mesafeler alındığını ifade ederek, “Avrupa ülkeleri dahi ekonomik dar boğazla boğuşurken, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik sıkıntılar bizi teğet geçecek sözüne dudak bükenler bugün gelinen noktada gördüler ki, hamdolsun ülkemizde üretim çarkları sorunsuz dönüyor ve ülke ekonomisi dimdik ayakta duruyor. Dedi.

Ordu’da da işsizlikle etkin şekilde mücadele edeceklerini, Ordu’da iş ve üretim sahalarını genişleteceklerini söyleyen Başkan Tomakin, “Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Kamu kurum ve kuruluşlarında geçici süre ile çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program Kapsamında kura ile Ordu İline 512 Kişilik 6 ay süreli bütçe tahsisi gerçekleştirilecek. Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından söz konusu program kapsamında başvurular 11 – 15 Mart tarihleri arasında yapılacak. Bu kişilerin 28 Mart 2019 tarihinde işbaşı yaptırılması planlanıyor.” Diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.