33 tünel yaptık

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.03.2019 - 10:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1801+ kez okundu.
 

33 tünel yaptık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ordu’da 33 tünel yaptıklarını belirterek inşaatı devem eden 6 tüneli daha yaparak Ordu’nun iç yollarını da tamamlayacaklarını söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, Ordu'nun yaylaları, ormanları, dereleri ve nehirleriyle dünya cenneti olduğunu söyledi.  YALANA ALDANMAYIN Bakan Turhan, gençlere çok iş düştüğünü de belirterek, şunları kaydetti: "Gençler aldanmayın. Bu internet denen bir şey var. Sosyal medyada kullanıyorlar. Buradaki yalan dolanlara aldanmayın. Az önce bunun bir örneğini yaşadık. Biraz önce Ordu Çevre Yolu'nun birinci kısmını açacağımız yeri Sayın Valimizle, Belediye Başkanımızla beraber şöyle gittik ve gezdik. Orada bir resim çekilmişti. Hemen birileri sosyal medyadan o resme fotomontajla 'Asfalt çatlak, bu yolu açıyorlar, sizi yanıltıyorlar.' İşte bunun gibi örnekler var. Siz irfan sahibi bir neslin evlatlarısınız. Siz bu tür tuzaklara düşmezsiniz. Fitneye, fesada, yalana, dolana aldanmayın. Sabah kalkıp 'Bugün ben bu millete hangi yalanı söylesem yuttururum'un hesabını yaparak siyaset yapanlara aldanmayın. Ordulu aldanmaz. Ordulu ilim irfan sahibidir. Aklıselimle hareket eder." 3 BİN KİLOMETRE FİBEROPTİK HAT "Ordu'nun yolları yapıldı mı?" sorusunu yönelten Turhan, "Ordu'da iletişim yolları tamamlandı mı? Ordu'da 3 bin kilometre  fiberoptik hat döşenmiş. Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık. Bugüne kadar niye yapılmadı? Hortumlar vardı, biliyorsunuz. Biz iktidara geldiğimizde sizin kaynaklarınız, ülkenin kaynakları hortumlarla bir yerlere aktarılıyordu. Hizmetlere gitmiyordu. Ne oldu? Sahneye sizden yetkiyi alan, mührü alan Sayın Recep Tayyip Erdoğan çıktı ve hizmet kervanı devam ediyor." diye konuştu.  Bakan Turhan, Ordu'nun yollarına 33 tünel yaptıklarına dikkati çekerek, "Karadeniz Sahil Yolu boyunca. Anadolu'ya bağlanan yollar boyunca. 6 tanesinin daha inşaatı devam ediyor. Bunu inşallah en kısa zamanda tamamlayıp Ordu'nun iç yollarını da yapacağız.  Bütün yollar yapılacak. Yeter ki siz AK Parti'nin ve onun liderinin arkasında olduğunuz müddetçe hepsi yapılacak. Allah'ın izniyle bundan şüpheniz olmasın. Yerel yönetimlerdeki hizmetler de en iyi şekilde yapılacak ama birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim." değerlendirmesinde bulundu. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ordu’da 33 tünel yaptıklarını belirterek inşaatı devem eden 6 tüneli daha yaparak Ordu’nun iç yollarını da tamamlayacaklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, Ordu'nun yaylaları, ormanları, dereleri ve nehirleriyle dünya cenneti olduğunu söyledi. 

YALANA ALDANMAYIN

Bakan Turhan, gençlere çok iş düştüğünü de belirterek, şunları kaydetti:

"Gençler aldanmayın. Bu internet denen bir şey var. Sosyal medyada kullanıyorlar. Buradaki yalan dolanlara aldanmayın. Az önce bunun bir örneğini yaşadık. Biraz önce Ordu Çevre Yolu'nun birinci kısmını açacağımız yeri Sayın Valimizle, Belediye Başkanımızla beraber şöyle gittik ve gezdik. Orada bir resim çekilmişti. Hemen birileri sosyal medyadan o resme fotomontajla 'Asfalt çatlak, bu yolu açıyorlar, sizi yanıltıyorlar.' İşte bunun gibi örnekler var. Siz irfan sahibi bir neslin evlatlarısınız. Siz bu tür tuzaklara düşmezsiniz. Fitneye, fesada, yalana, dolana aldanmayın. Sabah kalkıp 'Bugün ben bu millete hangi yalanı söylesem yuttururum'un hesabını yaparak siyaset yapanlara aldanmayın. Ordulu aldanmaz. Ordulu ilim irfan sahibidir. Aklıselimle hareket eder."

3 BİN KİLOMETRE FİBEROPTİK HAT

"Ordu'nun yolları yapıldı mı?" sorusunu yönelten Turhan, "Ordu'da iletişim yolları tamamlandı mı? Ordu'da 3 bin kilometre  fiberoptik hat döşenmiş. Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık. Bugüne kadar niye yapılmadı? Hortumlar vardı, biliyorsunuz. Biz iktidara geldiğimizde sizin kaynaklarınız, ülkenin kaynakları hortumlarla bir yerlere aktarılıyordu. Hizmetlere gitmiyordu. Ne oldu? Sahneye sizden yetkiyi alan, mührü alan Sayın Recep Tayyip Erdoğan çıktı ve hizmet kervanı devam ediyor." diye konuştu. 

Bakan Turhan, Ordu'nun yollarına 33 tünel yaptıklarına dikkati çekerek, "Karadeniz Sahil Yolu boyunca. Anadolu'ya bağlanan yollar boyunca. 6 tanesinin daha inşaatı devam ediyor. Bunu inşallah en kısa zamanda tamamlayıp Ordu'nun iç yollarını da yapacağız.  Bütün yollar yapılacak. Yeter ki siz AK Parti'nin ve onun liderinin arkasında olduğunuz müddetçe hepsi yapılacak. Allah'ın izniyle bundan şüpheniz olmasın. Yerel yönetimlerdeki hizmetler de en iyi şekilde yapılacak ama birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim." değerlendirmesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.