Demirci bir dönem daha istedi

SİYASET 24.02.2019 - 22:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2002+ kez okundu.
 

Demirci bir dönem daha istedi

Akkuş Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsa Demirci, “Milletimiz bize ikinci bir 5 yıl için yetki verirse sadece eksiklerimizi tamamlamayacağız, yeni hedeflerle yeni hizmetleri şehrimize kazandıracağız” dedi.
AK Parti Akkuş ilçe Başkanlığı istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. AK Parti Akkuş ilçe Başkanı Ramazan Acar, toplantının açılış konuşmasında, “Bizler hepimiz dünya lideri Recep Tayip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız bu çok güzel bir şey ama sorumluğu da olan bir görevdeyiz diyerek 31 Martta yapılacak seçimlerde liderimizin paçasından çeken değil liderimizi gücüne güç katan yol arkadaşları olduğumuzu göstermemiz gerekiyor” diye konuştu. Eksiklerimiz tabi ki vardır Akkuş Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsa Demirci ise, “AK kadroların Ak insanları 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak küsmeden darılmadan hepimiz birbirimizin eksiklerini tamamlayarak yeni bir hizmet dönemini inşallah başlatacağız. Geride kalan 5 yılda Akkuş Belediyesi yatırımları, büyükşehir yatırımları ve kamu yatırımlarında altın çağ yaşamıştır. Eksiklerimiz tabi ki vardır. Milletimiz bize ikinci bir 5 yıl için yetki verirse sadece eksiklerimizi tamamlamayacağız, yeni hedeflerle yeni hizmetleri şehrimize kazandıracağız. Seçimden seçime Akkuş aklına gelenler sokaklarda bizim eksiklerimiz arıyor. Siz önce yaptıklarımızı görün ve siz ne yapacaksınız onu söyleyin. Biz eksiklerimizi biliyoruz. Bayramlarda bile bu şehre gelmeyenlerin söylediklerine hemşerilerimiz itibar etmez” ifadelerinde bulundu.
Akkuş Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsa Demirci, “Milletimiz bize ikinci bir 5 yıl için yetki verirse sadece eksiklerimizi tamamlamayacağız, yeni hedeflerle yeni hizmetleri şehrimize kazandıracağız” dedi.

AK Parti Akkuş ilçe Başkanlığı istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. AK Parti Akkuş ilçe Başkanı Ramazan Acar, toplantının açılış konuşmasında, “Bizler hepimiz dünya lideri Recep Tayip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız bu çok güzel bir şey ama sorumluğu da olan bir görevdeyiz diyerek 31 Martta yapılacak seçimlerde liderimizin paçasından çeken değil liderimizi gücüne güç katan yol arkadaşları olduğumuzu göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Eksiklerimiz tabi ki vardır

Akkuş Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsa Demirci ise, “AK kadroların Ak insanları 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak küsmeden darılmadan hepimiz birbirimizin eksiklerini tamamlayarak yeni bir hizmet dönemini inşallah başlatacağız. Geride kalan 5 yılda Akkuş Belediyesi yatırımları, büyükşehir yatırımları ve kamu yatırımlarında altın çağ yaşamıştır. Eksiklerimiz tabi ki vardır. Milletimiz bize ikinci bir 5 yıl için yetki verirse sadece eksiklerimizi tamamlamayacağız, yeni hedeflerle yeni hizmetleri şehrimize kazandıracağız. Seçimden seçime Akkuş aklına gelenler sokaklarda bizim eksiklerimiz arıyor. Siz önce yaptıklarımızı görün ve siz ne yapacaksınız onu söyleyin. Biz eksiklerimizi biliyoruz. Bayramlarda bile bu şehre gelmeyenlerin söylediklerine hemşerilerimiz itibar etmez” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.