Saadet Partisi, İdris Naim Şahin İle Görüşüyor

SİYASET (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 09.02.2019 - 22:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1636+ kez okundu.
 

Saadet Partisi, İdris Naim Şahin İle Görüşüyor

Saadet Partisi (SP)Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ile Saadet Partisi’nin görüştüğünü açıkladı.
CHP ve İyi Parti’nin uzun süre Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için görüştüğü ve sonuç alamadığı İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin için Saadet Partisi devreye girdi. Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, İdris Naim Şahin ile partimiz üç kere görüştük dedi. Başkan Temiz, İdris Naim Şahin için önceliğin İyi Parti’nin olduğunu fakat görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayınca Saadet Partisi’nin devreye girdiğini söyledi. 
Saadet Partisi (SP)Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ile Saadet Partisi’nin görüştüğünü açıkladı.

CHP ve İyi Parti’nin uzun süre Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için görüştüğü ve sonuç alamadığı İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin için Saadet Partisi devreye girdi.

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, İdris Naim Şahin ile partimiz üç kere görüştük dedi.

Başkan Temiz, İdris Naim Şahin için önceliğin İyi Parti’nin olduğunu fakat görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayınca Saadet Partisi’nin devreye girdiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.