Tavlı ve Argan’dan OSB ziyaretleri

SİYASET 04.02.2019 - 00:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1369+ kez okundu.
 

Tavlı ve Argan’dan OSB ziyaretleri

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ile İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı Ünye Organize Sanayi Bölgesi için ziyaret ettiler.
Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin hızlanması için girişimler devam ediyor. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, AK Parti Ünye Belediye Başkan adayı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve AK Parti Ünye İlçe eski Başkanı Arif Ergün, Numan Kurtulmuş’u Organize Sanayi Bölgesi için ziyaret etmelerinin ardından AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ile İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’la birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret ederek OSB konusunda destek istediler. AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran, AK Parti İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ı ziyaret ettik. Ünye'miz ve özellikle Organize Sanayi Bölgemizle ilgili verimli istişarelerde bulunduk.” derken, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise, “Dışişleri Bakan Yardımcımız Sn. Yavuz Selim Kıran, AK Parti Belediye Başkan Adayımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ı ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgemizle ilgili istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ile İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı Ünye Organize Sanayi Bölgesi için ziyaret ettiler.

Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin hızlanması için girişimler devam ediyor. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, AK Parti Ünye Belediye Başkan adayı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan ve AK Parti Ünye İlçe eski Başkanı Arif Ergün, Numan Kurtulmuş’u Organize Sanayi Bölgesi için ziyaret etmelerinin ardından AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ile İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’la birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret ederek OSB konusunda destek istediler.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran, AK Parti İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ı ziyaret ettik. Ünye'miz ve özellikle Organize Sanayi Bölgemizle ilgili verimli istişarelerde bulunduk.” derken, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise, “Dışişleri Bakan Yardımcımız Sn. Yavuz Selim Kıran, AK Parti Belediye Başkan Adayımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ı ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgemizle ilgili istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.