CHP Fatsa’da gövde gösterisi yaptı.

SİYASET 30.01.2019 - 22:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2271+ kez okundu.
 

CHP Fatsa’da gövde gösterisi yaptı.

Fatsa ilçesinde yaklaşan yerel seçimlere doğru CHP teşkilatı tarafından düzenlenen programda CHP Fatsa Belediye Başkan adayı Ahmet Cambaz, gövde gösterisi yaptı.
Fatsa’da yapılan çalışmalara CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile CHP İl Başkanı Yusuf Furtun’un yanı sıra Ordu İl Kadın Kolları da katılarak destek oldu. CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı ile birlikte CHP heyeti esnaf ziyareti yaptı. Kalabalık bir grup halinde yapılan bu çalışma halkın dikkatini çekti. Cuma namazını Orta Büyük Camide kılan CHP heyeti, cami avlusunda cenaze namazına katılıp taziyede bulundular. Ahmet Canbaz dolmuşçu esnafı ile de buluştu. Canbaz,  SS 16 Kurtuluş Sanayi Dolmuş Hattı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı. 
Fatsa ilçesinde yaklaşan yerel seçimlere doğru CHP teşkilatı tarafından düzenlenen programda CHP Fatsa Belediye Başkan adayı Ahmet Cambaz, gövde gösterisi yaptı.

Fatsa’da yapılan çalışmalara CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile CHP İl Başkanı Yusuf Furtun’un yanı sıra Ordu İl Kadın Kolları da katılarak destek oldu. CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı ile birlikte CHP heyeti esnaf ziyareti yaptı. Kalabalık bir grup halinde yapılan bu çalışma halkın dikkatini çekti. Cuma namazını Orta Büyük Camide kılan CHP heyeti, cami avlusunda cenaze namazına katılıp taziyede bulundular.

Ahmet Canbaz dolmuşçu esnafı ile de buluştu. Canbaz,  SS 16 Kurtuluş Sanayi Dolmuş Hattı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.