“161 delegemizin oyuna talibiz”

BÖLGE GÜNDEMİ 24.01.2019 - 23:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2567+ kez okundu.
 

“161 delegemizin oyuna talibiz”

Sağlık-Sen Ordu Şube Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Sağlık-Sen Ordu Şubesi seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel kurulda oy kullanacak olan 161 delegenin hepsinin oylarına talibiz.” dedi.
Sağlık-Sen Ordu Şube Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Sağlık-Sen Ordu Şubesi seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel kurulda oy kullanacak olan 161 delegenin hepsinin oylarına talibiz. Sendikamızı Ordu’da hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.   Sağlık-Sen Ordu Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurul seçimleri öncesinde nefesler tutuldu. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından, Genel Merkez tarafından Ordu Şubesi’nin Genel Kurulunun 12 Ocak’ta yapılacağı resmi olarak duyurulmuştu ancak, Ordu Şubesi, İl Seçim Kuruluna başvurarak, genel kurul öncesinde bazı eksikliklerin olduğu gerekçesiyle önce seçimi erteledi sonrasında ise Genel Kurul tarihini 26 Ocak 2019 olarak açıkladı. -“Sendikamızı Ordu’da hak ettiği yere getireceğiz”- Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul seçimleri öncesinde delege seçimlerinde büyük başarı göstererek, 12 yıllık şube başkanı Bilal İnanlı’ya karşı delegelerin 3’te 2’sini kazanan Ahmet Yılmaz, seçimlerde iddialı olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Sendikamızı Ordu’da hak ettiği yere getireceğiz. Genel kurulda oy kullanacak olan 161 delegenin hepsinin oylarına talibiz. Sendikamız hem Türkiye genelinde, hem de Ordu’da üyelerimizin vermiş olduğu destekle yetkili sendika durumundadır. Amacımız, gerçekleştireceğimiz projelerle üyelerimizin sesini daha gür bir şekilde duyurmak, onların haklarını daha iyi bir şekilde savunmak ve ihmal edilen üyelerimizle sendikamız arasındaki gönül bağını daha da arttırmaktır.”
Sağlık-Sen Ordu Şube Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Sağlık-Sen Ordu Şubesi seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel kurulda oy kullanacak olan 161 delegenin hepsinin oylarına talibiz.” dedi.

Sağlık-Sen Ordu Şube Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Sağlık-Sen Ordu Şubesi seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel kurulda oy kullanacak olan 161 delegenin hepsinin oylarına talibiz. Sendikamızı Ordu’da hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

 

Sağlık-Sen Ordu Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurul seçimleri öncesinde nefesler tutuldu.

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından, Genel Merkez tarafından Ordu Şubesi’nin Genel Kurulunun 12 Ocak’ta yapılacağı resmi olarak duyurulmuştu ancak, Ordu Şubesi, İl Seçim Kuruluna başvurarak, genel kurul öncesinde bazı eksikliklerin olduğu gerekçesiyle önce seçimi erteledi sonrasında ise Genel Kurul tarihini 26 Ocak 2019 olarak açıkladı.

-“Sendikamızı Ordu’da hak ettiği yere getireceğiz”-

Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul seçimleri öncesinde delege seçimlerinde büyük başarı göstererek, 12 yıllık şube başkanı Bilal İnanlı’ya karşı delegelerin 3’te 2’sini kazanan Ahmet Yılmaz, seçimlerde iddialı olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

“Sendikamızı Ordu’da hak ettiği yere getireceğiz. Genel kurulda oy kullanacak olan 161 delegenin hepsinin oylarına talibiz. Sendikamız hem Türkiye genelinde, hem de Ordu’da üyelerimizin vermiş olduğu destekle yetkili sendika durumundadır. Amacımız, gerçekleştireceğimiz projelerle üyelerimizin sesini daha gür bir şekilde duyurmak, onların haklarını daha iyi bir şekilde savunmak ve ihmal edilen üyelerimizle sendikamız arasındaki gönül bağını daha da arttırmaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.