Akkuş, emin adımlarla…

SPOR 15.01.2019 - 11:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1543+ kez okundu.
 

Akkuş, emin adımlarla…

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Niksar Belediyespor’u 3-0 yendi.
TVF Erkekler 1. Lig B gurubu müsabakalarının 2. yarısında 3. hafta karşılaşmasında Niksar Belediyespor'un konuğu olan Akkuş Belediyespor, taraftar desteğini de arkasına alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın setleri 22-25, 20-25 ve 23-25 yeşil beyazlı ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Müsabakanın Niksar'da oynanmasına rağmen salonu dolduranların büyük bir kısmının Akkuş taraftarı olması gözlerden kaçmadı. -“Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”- Antrenörü Serkan Oğuz, maç sonu yaptığı açıklamasında, sakatlıklara rağmen hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Sakatlığı devam eden Çağlar Göksu, uzun bir aradan sonra antrenmanlarımıza katılmaya başladı. Niksar deplasmanında parolamız 3 puandı, hedefimizi gerçekleştirerek taraftarımızın da desteği ile 3 puanı evimize taşıdık. Önümüzde zorlu bir lig var, play-off iddiamız dün olduğu gibi bugünde devam etmektedir. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Niksar maçında alt yapıdan yetiştirdiğimiz genç arkadaşlarımıza fırsat verdik, onların fiziksel ve zihinsel kondisyonlarını geliştirmek, saha içerisinde performanslarını ölçmek adına maçlarda yer almasını sağlıyoruz. Bizleri her zaman yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye, Kulüp Başkanımız Soner Efil’e ve sürekli yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Müsabakayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kulüp Başkanı Soner Efil ve Niksar Belediyespor kulüp yöneticileri de takip etti. Maç sonunca rakip takım yönetimi ve oyuncularını tebrik eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yeşil-beyazlı ekip ve yönetimi kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Niksar Belediyespor’u 3-0 yendi.

TVF Erkekler 1. Lig B gurubu müsabakalarının 2. yarısında 3. hafta karşılaşmasında Niksar Belediyespor'un konuğu olan Akkuş Belediyespor, taraftar desteğini de arkasına alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın setleri 22-25, 20-25 ve 23-25 yeşil beyazlı ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabakanın Niksar'da oynanmasına rağmen salonu dolduranların büyük bir kısmının Akkuş taraftarı olması gözlerden kaçmadı.

-“Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”-

Antrenörü Serkan Oğuz, maç sonu yaptığı açıklamasında, sakatlıklara rağmen hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Sakatlığı devam eden Çağlar Göksu, uzun bir aradan sonra antrenmanlarımıza katılmaya başladı. Niksar deplasmanında parolamız 3 puandı, hedefimizi gerçekleştirerek taraftarımızın da desteği ile 3 puanı evimize taşıdık. Önümüzde zorlu bir lig var, play-off iddiamız dün olduğu gibi bugünde devam etmektedir. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Niksar maçında alt yapıdan yetiştirdiğimiz genç arkadaşlarımıza fırsat verdik, onların fiziksel ve zihinsel kondisyonlarını geliştirmek, saha içerisinde performanslarını ölçmek adına maçlarda yer almasını sağlıyoruz. Bizleri her zaman yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye, Kulüp Başkanımız Soner Efil’e ve sürekli yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Müsabakayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kulüp Başkanı Soner Efil ve Niksar Belediyespor kulüp yöneticileri de takip etti.

Maç sonunca rakip takım yönetimi ve oyuncularını tebrik eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yeşil-beyazlı ekip ve yönetimi kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.