“Benimle Satranç Oynar mısın?"

YAŞAM 12.01.2019 - 23:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2480+ kez okundu.
 

“Benimle Satranç Oynar mısın?"

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Benimle Satranç Oynar mısın" projesi kapsamında kendisini ziyaret eden Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu öğrencileri ile satranç oynadı.
Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu öğrencileri "Benimle Satranç Oynar mısın" projesiyle ilgili Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti. Satranç üzerine öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güney, öğrencilerin satranç oynama isteğini de kırmadı. Öte yandan Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu Müdürü Fezail Kalafat ve E-Twinnig Proje Koordinatörü Bahri Yıldırım, “64 Kare Ülkesi” ve “Benimle Satranç Oynar mısın?” projelerinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler, Müdür Tokgöz’le satranç oynadı.
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Benimle Satranç Oynar mısın" projesi kapsamında kendisini ziyaret eden Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu öğrencileri ile satranç oynadı.

Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu öğrencileri "Benimle Satranç Oynar mısın" projesiyle ilgili Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

Satranç üzerine öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güney, öğrencilerin satranç oynama isteğini de kırmadı.

Öte yandan Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu Müdürü Fezail Kalafat ve E-Twinnig Proje Koordinatörü Bahri Yıldırım, “64 Kare Ülkesi” ve “Benimle Satranç Oynar mısın?” projelerinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette öğrenciler, Müdür Tokgöz’le satranç oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.