Anafarta’nın kızları, ilçe birincisi oldu

SPOR 22.12.2018 - 23:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1562+ kez okundu.
 

Anafarta’nın kızları, ilçe birincisi oldu

Ünye Anafarta Ortaokulu Voleybol Takımı, yıldız kızlar müsabakalarının ilçe finalinde, Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek ilçe birincisi oldu.
Voleybolda, Ünye Anafarta Ortaokulu Yıldız Kızlar müsabakalarının ilçe finalinde, 20 Aralık 2018 Perşembe günü Ünye Kapalı Spor Salonu’nda Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek ilçe birincisi oldu. Tribünlerin dolu olduğu maçta rakibini 3-0 mağlup ederek ilçe birincisi olan Anafarta Ortaokulu 24 Aralık Pazartesi günü Ordu’da yapılacak il müsabakalarına katılacak. -“Güzel bir takımımız var”- Anafarta Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Salim Yıldırım, müsabakaya ilişkin yaptığı açıklamada, başarılı maçlar çıkardıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Yıldız kızlar müsabakalarında ilçe birincisi olduk. Pazartesi günü Ordu’ya gideceğiz. Orada ilk müsabakamız Altınordu ile olacak. Sonra Fatsa ile olacak. Derece yapan takımlar grup müsabakalarında Ordu’yu temsil edecekler. Güzel bir takımımız var. Takımımızın güzel olan yanı, oyuncuların hepsinin yedinci sınıflardan oluşmasıdır. Bizim kızlar yedinci sınıfta olmasına rağmen sekizinci sınıflarla yaptıkları müsabakalarda ilçe birincisi olmayı başardılar. İlçe birinciliği için Fevzi Çakmak Ortaokulu ile karşılaştık ve 3-0 kazanarak birinci olduk. Onlarda çok iyilerdi. Hasan Güdek hocamızın da güzel bir takımı vardı. Güzel bir maç oldu. Tribünlerin dolu olduğu bir maç oldu. Hocalarımıza, Ünye’deki beden eğitim öğretmeni arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
Ünye Anafarta Ortaokulu Voleybol Takımı, yıldız kızlar müsabakalarının ilçe finalinde, Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek ilçe birincisi oldu.

Voleybolda, Ünye Anafarta Ortaokulu Yıldız Kızlar müsabakalarının ilçe finalinde, 20 Aralık 2018 Perşembe günü Ünye Kapalı Spor Salonu’nda Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek ilçe birincisi oldu. Tribünlerin dolu olduğu maçta rakibini 3-0 mağlup ederek ilçe birincisi olan Anafarta Ortaokulu 24 Aralık Pazartesi günü Ordu’da yapılacak il müsabakalarına katılacak.

-“Güzel bir takımımız var”-

Anafarta Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Salim Yıldırım, müsabakaya ilişkin yaptığı açıklamada, başarılı maçlar çıkardıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Yıldız kızlar müsabakalarında ilçe birincisi olduk. Pazartesi günü Ordu’ya gideceğiz. Orada ilk müsabakamız Altınordu ile olacak. Sonra Fatsa ile olacak. Derece yapan takımlar grup müsabakalarında Ordu’yu temsil edecekler. Güzel bir takımımız var. Takımımızın güzel olan yanı, oyuncuların hepsinin yedinci sınıflardan oluşmasıdır. Bizim kızlar yedinci sınıfta olmasına rağmen sekizinci sınıflarla yaptıkları müsabakalarda ilçe birincisi olmayı başardılar. İlçe birinciliği için Fevzi Çakmak Ortaokulu ile karşılaştık ve 3-0 kazanarak birinci olduk. Onlarda çok iyilerdi. Hasan Güdek hocamızın da güzel bir takımı vardı. Güzel bir maç oldu. Tribünlerin dolu olduğu bir maç oldu. Hocalarımıza, Ünye’deki beden eğitim öğretmeni arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.